2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم داریم زندگی میکنیم، با همین وضعش هنو خیلیا حجوم میارن تهران. اگه توقع تحلیل دارین نی نی سایت ا ...

من گفتم زندگی نمیکنید! چه ربطی داره به حرفتون! الوده ترین شهر جهان شده و شما میگید که ما پاستوریزه ایم😐

چه ربطی به هجوم داره! همه جای دنیا پایتخت شلوغ ترینه! 

مشکل از جای دیگست نه جمعیت تهران

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

پس یه کم مطالعات علمی تون رو بالا ببرید

یه رفرنس ارائه بدین که توش گفته اسفند ضد عفونی کننده ست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اونجام کثیف میشه صبر کن کل ایران داره آلوده میشه

وقتی وارونگی دما هست هوای شهر ها به هم انتقال نمیابد

باید وارونگی دما رو پیشبینی کرد 2روز قبلش صنعت و حمل و نقل شخصی رو حتی به زور تعطیل کرد تا وقتی این اتفاق میفته شهر آلوده نشه

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
علم نی نی سایتی ها اسلام و طب اسلامی که هنوز علوم جدید به خیلی از اونها نرسیده هزار سال دیگه هم نمیر ...

عریزم اگر سطح سوادتون اونقدر ی هست که بتوانید علم جدید رو به زبان انگلیسی متوجه بشید ،براتون رفرنس معرفی کنم 

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

دوستان اگر نسبت به دود اسفند شک دارید میتوانید حتی مقالات و پایان نامه های علمی در مقطع دکتری رو مطالعه کنید

)لینک چندتا مقاله و پایان نامه براتون گذاشتم منتها سایت اجازه نداد ارسال کنم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
عریزم اگر سطح سوادتون اونقدر ی هست که بتوانید علم جدید رو به زبان انگلیسی متوجه بشید ،براتون رفرنس م ...

رفرنس چی ؟

رفرنس هم باید اعتبارش مشخص شود حالا فرض کن فرستادی چون انگلیسی هست لزوما مورد تایید هست ؟؟ حتی مقالات معتبر هم ممکنه بعد از سالها صحتشون زیر سوال بره و چه بسیار مقالات در مجلات با ایمپکت فاکتورهای پایین و مجلات بی اعتبار