2777
2789
شاید باورت نشه کل ایران داغونه 🤢😩😭

اره بخدا من نمیفهمم از پس یه الودگی بر نمیان بعد هی میگن بچه بیارید😑

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه میگه بیارید که بچه هاتونم خفه شن تو این دنیای جهنم

دقیقا برق نیست هوام که نیس بچه بمیره پس😑

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

انقدر از شهرای دیگه اومدن تهران که تهران اخر ترکید

تهران رو ۱۰ ملیون نفر دیگم توش جا کنن، ماشینا رو هم دوبرابر کنیم، وضع هوا اینجوری نمیشه

این دود کارخانجات و بخش صنعتیه

یه سر قزوین و زنجان و شهرک صنعتی های اطراف تهران بزنی میبینی تو هوا دود بنفش و سبز هست!!!

هفته پیش از شهر رفتم بیرون برای یه سفری موقع برگشتن سمت قزوین بودم باورم نمیشد و تو زندگیم ندیده بودم دود اطراف کارخونه رنگش بنفش باشه

زغال سنگ هم میسوزوندن کمتر آلایندگی داشت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دوستان برای پاک کردن هوای خونه تون

۱_اسفند دود کنید

۲_گلاب تو خونه اسپری کنید

۳_گلاب آب و سرکه (خونگی)تو خونه اسپری کنید(من خودم از این گزینه خیلی بدم میاد😖از بوی سرکه بدم میاد)

خودتون هم سیب،فالوده سیب و شیر زیاد بخورید

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻