2777
2789
عنوان

دو تا پسر

114 بازدید | 16 پست

بچه ها شما اگه دو تا پسر داشتین برای سومین اقدام میکردین دختر یا نه

خودم واقعا خسته ام و به خودم میگم بچه چه دختر چه پسر میرن پی زندگیشون من دیگه خودمو اذیت نکردم

جاش برم سفر تفریح

از اونطرف میگم پیر بشم دختر نداشته باشم سختم نشه؟؟

اینم میدونم محبت دختر و پسر به پدرشون و مادر فرقی نداره هر دو انسانن محبت ببینن پس میدن

پسر خوب بیشتر تو فامیل دیدم که تو پیری دست پدر و مادرشون گرفته نمونش پدرم و پدرشوهرم و دایی و...

ولی بازم دو دلم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه،من اینکارو نمیکردم،

چه دخترا که تف انداختن به پدرو مادرشون، و برعکس،

دعا کنیم خدا امانتی که بهمون داده رو درست تربیت کنیم.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اتفاقا خیلی خوبه دوتا هم جنس داری به درد همدیگه میخورن

آره واقعااا همجنس که خیلی خوبه هر کی یه دختر و یه پسر داره پدر و مادر اکثرا طرف دختر میگیرم و عروس ناراحت میشه و همیشه ناراحتی هست

اگه واقعا حوصله و وقت داری 

و پول خب سومی هم بیار البته که شاید پسر شد 

ولی در کل از بچه ها نباید زیاد توقع کرد 

مخصوصا داماد 

تو این زمونه پسر هم نمیتونه زیاد به پدر مادرش برسه 

داماد که جایه خود دارد

اگه واقعا حوصله و وقت داری و پول خب سومی هم بیار البته که شاید پسر شد ولی در کل از بچه ها نباید زیاد ...

داماد واقعا عین عروسه هر دو تا بازی در میارن

از اونا نمیشه توقع داشت

پول هست ولی اعصاب ندارم

واقعااا راست میگی هر کی میره پیش زندگیش مگه ما چقدر جوونیم کی بریم سفر کی خارج کی به چیزهایی که دوست داریم برسیم