2777
2789
عنوان

جراح بینی شیاد

113 بازدید | 7 پست

سلام من یه ساله پیشه جراح بینی بهزاد فرخی بینیمو عمل کردم و با گذشت یه سال خیلی از مشکلات مثل مشکل تنفس کج شدن بینی به وجود آمدن قوز  قطع شدن تنفس هنگام خواب برام پیش اومده اگه به تاپیک های قبلیم هم نگاه کنید متوجه میشوید و الان با کمتر شدن تورم این مشکلات خیلی بیشتر به نظر میان امروز مادرم با دکترم تماس گرفتن و ایشون از بیخ زدن زیر ماجرا گفتن من اصلا دختر شما رو عمل نکردم خواهش میکنم آنقدر این تاپیک رو شیر کنید تا کسی پیش ایشون نره جراحی و مشکلاتی که برای من پیش اومد براشون پیش نیاد اگرم ازم سوال میکنید که چرا شکایت نمیکنم باید بگم که شکایت کردم ولی خیلی زمان بر هست و این آدم شیاد می‌تونه باعث خیلی مشکلات برای افراد دیگه بشه لطفا اطلاع رسانی کنید تا مث من هم تنفسشون هم زیبایی صورتشون هم جونشون رو نسپارن دست همچین آدم اشغالی

وااای من میخواستم عمل کنم ولی از همیناش میترسم میگن عمل بینی خیلی ریسکیه

نکن عزیزم نکن من تو این شکایت کردنم یه چیزایی دیدم که با اینکه ببینیم خراب شده جرعت عمل دوباره ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا بفرست برای همه این تاپیک و این آدم آبروش بره آنقدر دروغ می‌زاره کلی دروغ قبل جراحی گفت خدا لعنتش کنه

لطفا بفرست برای همه این تاپیک و این آدم آبروش بره آنقدر دروغ می‌زاره کلی دروغ قبل جراحی گفت خدا لعنت ...

دکتر کدوم شهر هستن عزیزن؟

میشه ترمیم بری و خودتو اذیت نکنی مگه نمیشه؟

دکتر کدوم شهر هستن عزیزن؟میشه ترمیم بری و خودتو اذیت نکنی مگه نمیشه؟

ترمیم خیلی سخته خیلی کم قبول میکنم بعد اینکه با این وضعیت که برام پیش اومده چطور اعتماد کنم

منم پیش دکتر حبیب سهرابی عمل کردم. 6ساله درگیرم. بینیم کج شده. سوراخا نامتقارن. پوست بینیم رو کلا تغییر داده . ضخیم شده و هیچ پاسخی هم براش نداره