2777
2789

حالا الان حتمی داری به خودت میبالی که فتبارک الله احسن الخالقین  خوب درسته ولی هیچ ایرادی تو این آدمیزاد ندیدی خودت وکیلی 

گفتی ۱۵سالم شد نماز روزه من از ۱۴شروع کردم 

گفتی مال حلال بعد از دانشگاه تا الان دارم کار میکنم پیر شدم الان ۴۴سالمه  خودم می‌دونم چی شده هنوز ناراحتی سر اون سیبه  منم باید بشم مثل بقیه همونهایی که دروغ میگن از راست قشنگتر ازوقتی اون اتفاق افتاد (کسی که میخواستم برای تمام عمرم کنارش باشم رفت فرانسه که کنار کس دیگه باشه )ومن صبر کردم تا حالا آخه منو با ایوب اشتباه گرفتی فوقش فقط تنها موردم این بود که با پسر نوح هم کلاس بودم اونم تموم شد توبه کردم می‌خوام حالا دیگه دینم رو کامل کنم خودت ردیف کن یه شریک خوب که کاری به من نداشته باشه نماز خون باشه برای من هم کمک کنه منم قول میدم روزه کمکش کنم اصلا چیزی نخرم که اون نتونه روزشو بشکنه  ایخدا جان من بیا اون سیب رو فراموش کن من هروقت مردم میام تا قیامت فقط سیب میکارم ببخش دیگه.دوستان بابا ندارم مامان ندارم برادر ندارم خواهر یدونه دارم که جای همه رو پر کرده  حالم اصلا تعریف نداره عقلم در گل گیر کرده کسی هست که بخواد راهنماییم کنه 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی