2777
2789
عنوان

فروختن طلا

133 بازدید | 6 پست

خانوما من برای پس انداز طلای آب شده خریدم

الان چند ماه قبل

الان که قیمت رفته بالا به نظرتون بفروشم و طرح ایران خودرو شرکت کنم؟

باید به ازای هر کدملی ۳۰۰ تومان بلوکه کنم

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره به خودت که خودرو احتیاج داری یا نه و اینکه وقتی طلا خریدی از گرمی چند خریدی و الان چقدر سود کردی 

اگه بخوای ثبت نام کنی تا ماشین به دستت برسه چند وقت ممکنه پولت بلوکه باشه و آیا بهت حتما ماشین میدن یا اینکه ممکنه در نیاد 

اگه طلاهاتو بفروشی خودت نمیتونی از بازار ماشین بخری؟

همه ی جوانب رو در نظر بگیر ببین سود تو کدومه و رو چی دوست داری سرمایه گذاری کنی و اینکه تو همین هفته ی اخیر حداقل دوبست تومن طلا گرون شد و ممکنه باز گرون تر بشه یا ارزون بشه 

همه جوانب در نظر بگیر 

بستگی داره به خودت که خودرو احتیاج داری یا نه و اینکه وقتی طلا خریدی از گرمی چند خریدی و الان چقدر س ...

ماشین خودم و همسرم داریم

من برای سرمایه گذاری گفتم

طلا گرمی ۳۵۰۰ خریدم

به نظرم ممکنه ریزش کنه

به خاطر همین میگم تبدیل کنم به ماشین

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
ماشین خودم و همسرم داریممن برای سرمایه گذاری گفتمطلا گرمی ۳۵۰۰ خریدمبه نظرم ممکنه ریزش کنهبه خاطر هم ...

عزیزم باز با کسی که تخصص داره صحبت کن اما اگه بخوای طلا بفروشی و بلوکه کنی ممکنه بعد قرعه کشی بگن که برات در نیومده شایدم خدا خواست و در اومد اگه در نیاد ممکنه ضرر کنی 

باز ببین کدوم عقلانی تر هست یه خورده ریسک هست 

انشالله هر چی خیره اتفاق بیافته

عزیزم باز با کسی که تخصص داره صحبت کن اما اگه بخوای طلا بفروشی و بلوکه کنی ممکنه بعد قرعه کشی بگن که ...

دو سال پیش خوب بود لازم نبود پول بلوکه کنی انقدر مردم سهمیشون فروختن به هم دیگه که قانونش رو سخت کردن و ضمن اینکه ۳۰۰ برای چند ماه بخواد بلوکه بشه یه خورده ریسکه که تهش ماشین بدن یا ندن