2777
2789
عنوان

دوماه دیگه عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 28 پست
گره مالی دارین عزیزم???

اره☹️صابخونه نه خونه میده نه پولمونو ازیطرف وام ازدواجمون جورنمبشه☹️ شانسمون هیچ کدوم جورنمیشه کم اوردم دیگه😞ازاینور خانوادم گیردادن عروسی کنید سریعتر نمیزارن جایی بریم باهمسرم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یساله عقدم☹️

عیب نداره 

منم یکسال و نیمه عقدم الان 

ولی شرایط خیلی سخته 

انشالله که بهترینا رقم بخوره براتون

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
اره☹️صابخونه نه خونه میده نه پولمونو ازیطرف وام ازدواجمون جورنمبشه☹️ شانسمون هیچ کدوم جورنمیشه کم او ...

وایی چقدر بد ☹️☹️

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
عیب نداره منم یکسال و نیمه عقدم الان ولی شرایط خیلی سخته انشالله که بهترینا رقم بخوره براتون

ممنون عزیزم خوشبخت بشی ❤️

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

من دو ماه مونده بود به عروسیم فهمیدم بابام سرطان داره 

تو اوج خوشی بودم و مشغول خرید جهیزیه 

ولی خدا کمک مون کرد و به خیر گذشت 

اینو گفتم که بابت چیزای مسخره و پیش پاافتاده الکی بهترین روزات را به خودت زهر نکنی

ممنون عزیزم خوشبخت بشی ❤️

فدات ممنون عزیز🥰

من دو ماه مونده بود به عروسیم فهمیدم بابام سرطان داره تو اوج خوشی بودم و مشغول خرید جهیزیه ولی خدا ک ...

خداروهزار مرتبه شکر🙂😍

اره☹️صابخونه نه خونه میده نه پولمونو ازیطرف وام ازدواجمون جورنمبشه☹️ شانسمون هیچ کدوم جورنمیشه کم او ...

عزیزم فقططط و فقططط بشین ذکر استغفار بخون میتونی ختم ٣٠هزار مرتبه روزی هزار مرتبه بخونی

استغفار گره های مالی رو به سرعت و قدرت باز میکنه

استغفار ٧٠ بندی حضرت علی هم هست که میگن اون معجزززه ست برای رزق و روزی اگه بتونی اونو بخونی عااالیه چون ی مقدار زیاده اون

اگه سختته و نمیتونی همین ذکر استغفارو ب روشی که بالا گفتم حتما حتما بخون و دعام کن

عزیزم فقططط و فقططط بشین ذکر استغفار بخون میتونی ختم ٣٠هزار مرتبه روزی هزار مرتبه بخونیاستغفار گره ه ...

🥲🥲هرچی میگن انجام‌میدم نمیشه که نمیشه اینم تست میکنم مرسی گلم❤️

🥲🥲هرچی میگن انجام‌میدم نمیشه که نمیشه اینم تست میکنم مرسی گلم❤️

عزیزم شک نکن استغفار راه گشاست, بخصوص برای گره های مالی

تو همین نی نی سایتم سرچ کن میبینی تجربیات دوستان رو

عزیزم شک نکن استغفار راه گشاست, بخصوص برای گره های مالیتو همین نی نی سایتم سرچ کن میبینی تجربیات دوس ...

ذکرش چیه؟؟

هرروز ۱۰۰۰بارباید تا ۳۰روز گفته بشه؟؟

ذکرش چیه؟؟هرروز ۱۰۰۰بارباید تا ۳۰روز گفته بشه؟؟

بله عزیزم ذکرش هم استغفرالله ربی و اتوب الیه که خیلی هم راحته

البته ی ختم دیگم هست; استغفار ٤٠٠ تایی امام صادق که اینم برای رزق و روزی خوبه که باید ٢ ماه پی در پی و هرروز بخونی ٤٠٠ بار (متن ذکرشو سرچ کن)

بله عزیزم ذکرش هم استغفرالله ربی و اتوب الیه که خیلی هم راحتهالبته ی ختم دیگم هست; استغفار ٤٠٠ تایی ...

مرسی گلم