2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ

152 بازدید | 10 پست

خانوما من یک هفته پیش مجدد رفتم سونو ساک حاملگی ۵ هفته مونده بود رشد نکرده بعد دکتر گفت با داروی گیاهی سقط کن الانم خونریزی دارم در حد پریود یه بار یه لخته خون دیدم  ببخشید که اینو گفتم  امروز روز سوم که دارو میخورم  کسی بود با داروی گیاهی سقط کرده باشه 

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

منم دوتا پوچ سقط کردم اولی به ثانیه نرسید دفع شد،دومی چندروز اذیت کرد ولی یکباره دفع شد

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرشیاف پروژسترون مصرف نکردی ،صبرکن خودش دفع میشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اگرشیاف پروژسترون مصرف نکردی ،صبرکن خودش دفع میشه

یک هفته شیاف استفاده کردم بخاطر لکه بینی قبل اینکه سونو بدم یعنی خودش نمیوفته

یک هفته شیاف استفاده کردم بخاطر لکه بینی قبل اینکه سونو بدم یعنی خودش نمیوفته

شیاف کارو سخت میکنه،اگردکترتون گفته بادارو سقط میشه حتمادرست گفته

ببخشید خیلی سوال کردم چند روز طول کشید تا سقط شن

چهار پنج روز لکه بینی داشتم تادفع شد دومی،ولی اولی ازلکه بینی تادفع ۱۰ دقیقه هم نشد

چهار پنج روز لکه بینی داشتم تادفع شد دومی،ولی اولی ازلکه بینی تادفع ۱۰ دقیقه هم نشد

من از اول باردری لکه بینی داشتم تا لان البته الان یکم بیشتر شده