میل غذاییم کاملا عوض شده.دیروز و دیشب کمر درد و دل درد داشتم مثل پریودی . معدم ب هم ریخته و امروز خیلی احساس خستگی دارم از دیروز صبح شدیدا ب دستشویی احتیاج دارم . دیروز بی بی چک گرفتم منفی بود. ممکنه باردار باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلومیفن خوردم این ماه، روز ۱۳ سیکلم دوتا فولی ۱۵ و ۱۷ داشتم و روزای ۱۴ و ۱۶ و ۱۸ پری رابطه داشتم روز ۲۵ سیکل آز دادم بتا صفر بود. ممکنه بره بالا؟ پری هام سی روزه ست یا بارداری منتفی هست
لطفا جواب بدین😰
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
ب نظرتون میشه بتا ی دفعه بره بالا و من حامله باشم؟ یا باید این ماه هم منتظر پری باشم
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
نه عزیزم.بدن ادم این طوری نیست که هر وقت اقدام کردی سریع حامله شی باید روز تخمک گذاریت بشه بعد احتمال حاملگی هست.تخمکذاریم معمولا نزدیک روز 14پریوده.به نظرم برو تو سایت راجب تخمگذاری و حاملگی یکم اطلاعات به دست بیار تا بهتر بدونی
آخه همیشه معده درد داشتم، این ماه یکم شدید تر شد دکتر گفت اگ باردار باشی نمیتونی دارو استفاده کنی، میخواسم مطمئن بشم اگ نیستم دارو واسه معده م استفاده کنم
با کیت تخمک گذاری راحت میتونید زمان تخمک گذاری رو مشخص کنید