2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید در مورد این رابطه

191 بازدید | 32 پست

من35 سالم دو سال جدا شدم با یه آقایی در ارتباطم اوایل نمیدو.نستم شراطتشون چیه تازگی متونجه شدم مراحل آخر طلاق مثل دادگاه و اینا هستن و پنج سال هم هست که جدا زندگی میکنن به نظرتون قطع رابطه کنم تا به صورت کامل جدا بشن؟ واقعا به تازگی متوجه این امر شدم که کامل جدا نشدن

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا کات کن و فاصله بگیر و راه هر گونه پیگیری آقا رو ببند چ بسا بخاطر وجود شما دل به رجوع نمیده آقا و با قطع امید از شما به زندگی ش برگرده و شما ان شاالله مورد بهتری سر راه ت قرار بگیره

الان مطمین باش دروغ میگه برمیگرده به زن خودش چون طلاق دست مرده پس اگه ۵سال طلاق نداده یعنی نخواسته ه ...

راست میگی اینم واقعا فکر درستیه ممنون

قطعا کات کن و فاصله بگیر و راه هر گونه پیگیری آقا رو ببند چ بسا بخاطر وجود شما دل به رجوع نمیده آقا ...

ممنون عزیزم حرفت کامل درسته

اگه بمونید فکر نمی‌کنن شما با اینکه ایشون رسما زن شرعی و قانونی دارن اوکی هستین و این فرآیند خیلی بیشتر طول بکشه؟ (با توجه به اینکه پنج سال مدت کمی نیست، چرا 5 سال طول کشیده)