2777
2789
عنوان

اومدم قهر

168 بازدید | 10 پست

باردارم خانوادم نمی‌دونن و الان اومدم قهر حالا چکار کنم همیشه کسایی که میومدن قهر قضاوت میکردم میگفتم چرا باردار شدی تو این وضع خدا قشنگ بهم نشون داد بعداز بارداریم زندگیم زیر و رو شد واقعا دیگه نمیشه تحمل کرد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق و بزار راهه آخر اون بچه گناه دارهاگر میتونی با شوهرت بحث نکن حداقل برای آرامش خودتون

عزیزم نمیدونی که قبلا خیلی بهتر بود از وقتی باردار شدم انگار خیالش راحت شده که موندنی هستم زندگی رو به کم تلخ کرده زندگیم سیاهه بدترین رفتار و باهام داره اصلا نمیشه تحمل کرد 

عزیزم نمیدونی که قبلا خیلی بهتر بود از وقتی باردار شدم انگار خیالش راحت شده که موندنی هستم زندگی رو ...

میفهمم 💔 

اگر میتونی با مشاوره یا بزرگ‌تری کسی صحبت کنید 

شاید مشکلی داره چون میگی قبلاً بهتر بوده 

میفهمم 💔 اگر میتونی با مشاوره یا بزرگ‌تری کسی صحبت کنید شاید مشکلی داره چون میگی قبلاً بهتر بوده

آره روانیه آدم عاقل وقتی بعداز ۶ سال بچه دار میشع اونم به اصرار خودش باید زندگی رو برای زن و بچه اش صدبرابر بهتر از قبل کنه نه صدبرابر بدتررر از قبل آنقدر بچه میخواست خیال کردم بعداز بارداری زندگیم بهشت میشه ولی جهنم شد