2777
2789
عنوان

خانونااا ب نامزدم بگم اونایی ک

303 بازدید | 26 پست

بگم اوناییکه بعد من عقد کردن تو چه وضعیتین چه تدارکاتی میبینن 

فردای عقدشون چن تا النگو دستشون بود ماهگرد نامزدشون براشون گرف همکلاسیام منظورمه

چون که ۴ماهه عقدیم نه النگو خریدن برام با اینکه رسممونه ن هم از یلدایی خبری هس باینکه همکلاسیام از اول این ماه تو بازار دارن میگردن مشکل مالی هم ندارن فقط خسیسن

بعد گفت ب ماربطی نداره بقیه چیکار میکنن

بگم دوهفته بعد عقد افتادی رون گفتی همه یه هفته بعدش شروع میکنن اون ربط داشت اینا نداره؟ 

منم ب روش بیارم؟؟ 

نه عقد درست حسابی برام گرفتن

تا حالا صدامو در نیاوردم ولی دیگه نمیشه دارم خفه میشم

تو این ۴ماه هروقت باهاش رفتم بیرون تو جاهای خلوت فقط تو ماشین بودیم تماام یچیزایی هم میخرید میخوردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو فلانی چیکار کرده بگو من توقع دارم واسم اینکارارو انجام بدید

پس چرا خودش دو هفته بعد عقد افتاد روم فلانی هارو گفت

فک کنم خودشم با فلانی ها راضی میشه میفهمه چخبره

بله بگو ولی جوری که لجش درنیاد چون الان پول دارن خسیسن فردا رو تو زندگی ام همینجوره برات 

اگه میشه اول به مادرت بگو تلفنی حرف بزنه باپادرش ازطرف تو بعدم خودت به نامزدت بگو 

نه مقایسه نکن و این زندگیتو‌بدتر میکنه فقط از انتظاراتت و توقعاتی که ازش داری بگو

خب نمیشه اخه خودش اول کار اسم بقبه رو اورد

فک کنم خودشم باید ی چن تا بگی ب سرش بزنی بعد بفهمه چخبره

خب نمیشه اخه خودش اول کار اسم بقبه رو اوردفک کنم خودشم باید ی چن تا بگی ب سرش بزنی بعد بفهمه چخبره

بنظر من اول مقایسه نکن 

چون اینجور مواقع وقتی مقایسه کنی اقایون میان رو خانما اسم میزارن که حسودی و چشم و هم چشمی داری و اینا …

اول از توقعات و انتظارات خودت بگو و بعد اگه دیدی کاری نکرد تو هم بگو و مقایسه کنش با دیگران. 

چون معمولا وقتی  اقایون رو با کس دیگه مقایسه کنی بدتر جبهه میگیرن

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان