2777
2789
عنوان

خانونااا ب نامزدم بگم اونایی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 26 پست

عزیزم ما شرایط مالی و زندگی بقیه رو نمیدونیم . بعدم به هر حال الان اوضاع اقتصادی سخته . ممکنه اونا الان خیلی خرج کنن خیلی کارهای دیگه رو نکنن . ممکنه شوهرت الان خرج نکنه نمیدونم بذاره برای یه چیز مهم تر . زندگی این مدلی بخوواد با 2 2 تا 4 تا شروع بشه به جای خوبی نمیرسه . وقتی هنوز انقدر دنبال چشم و هم چشمی هستین یعنی با هم مچ نشدین رفیق نشدین . من خانواده  همسرم تا خوده عروسی خیلی کم گذاشتن حتی سرویس عروسی بهم ندادن. ولی 2 تایی هر چی داشتیم و نداشتیم 1 کاسه کردیم خونه خریدیم . صفر مطلق شدیم اول زندگی . ولی باز تلاش کردیم . الانم همش میگه انقدر تو خانومی کردی منو تنها نذاشتی از این به بعد همه چی ماله توعه خانوادش بفهمن نصف خونه و 1 ماشین به نامم زدن سرشو میبرن . ولی از من رفاقت و معرفت دید که کرد . نه تازه اول زندگی بعد 7 سال

پس از کجا شروع. کنم اخه بگم😭

هیچی در کمال ارامش بگو ببین عزیزم عشقم. من با هزارتا ارزو  و عشق اومدم زنت شدم و دوست دارم تو به عنوان همسرم ، همراهم ، ارامشم واسه دل من اینجوری کنی و یکم بهم بیشتر توجه کنی و تو خانوادم و فامیل سربلندم کنی تا منم بهت افتخار کنم و … 

اولش با سیاسیت برو جلو جواب نداد راه دیگ امتحان کن

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من با همین راهی ک بهت گفتم جلو رفتم و همیشه همسرم بهترینا رو برام فراهم کرده و همیشه هم میگه من وظیفمه بیشتر بکنم تا خودم پیش خانوادت بالاتر باشم .

امتحان کن تو هم

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

طبق تجربه یی ک دارم وسرهمه دیدم تونامزدی هرچقد کوتاه بیای خودتو پایین بزنی شوهر وخانواده شوهرت همینطور میبینن لیاقتت رو همیشه اون زن و عروسی که خرج داره ارج داره

برای جاری من زمانی ک نامزد بود مادرشوهرم همه چی میخریده براش خود نامزدش بهترین طلا وسوغات هدیه بااینکه نداشتن همش قرض میکردن اما برای من ک راه دور بودم چون فامیل بودم چیزی نمیگرفتن فقط یبارم بهم سوغات یه لباس داد 

منم خیلی کوتاه میومدم ک پول ندارن اوضاع بده وفلان. 

الان ک ازدواج کردیمم جاریمو ک ۷ سال پیش عروسی کرده تحویل میگیره اونوقت من تازه عروس به اندازه اون تحویل نمیگیرن همیشه خوبارو واسه اون میخاد 

درصورتی ک من خیلیم بهشون احترام میزارم همیشه دلسوزشون هستم به همسرم همیشه میگم به خواهر ومادرش پول توجیبی بده ولی بازم منو دوست ندارن خانواده همسرم چون ازاول خیلی کوتاه اومدم  بخاطر استقلال مالی الان پشیمونم ک ارزشش رو نداشتن 

برای جاری من زمانی ک نامزد بود مادرشوهرم همه چی میخریده براش خود نامزدش بهترین طلا وسوغات هدیه بااین ...

دقیقا منم عین تو عم چیزی بهشون نمیگم

ولی ب فامیلو اینا ربطی نداره به خودمون بستگی داره ک چطوری رفتار کنیم متعادل باشیم

یلحظع ایندمو تصور کردمممم عین تو عم😑😭