2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

997 بازدید | 36 پست

بچه ها اول خوبی هاشو میگم بعد بدی هاشو. خودتون قضاوت کنید 

خوبی هاش: نه اهل سیگاره نه دود و دم نه مشروب‌، نه رفیق بازه نه هوله چشم و دل پاکه مهربونه عصبی نمیشه تا حالا صداش روم بلند نشده 

بدی هاش: کار میکنه ولی درامدش زیاد نیس درامد من ۱۰ برابر درامد شوهرمه درسته با اون درامد کمش هم خرج خونه میده بعضا برام لباس میگیره ولی خب زیاد نیس و خودم مجبورم برم سرکار 

گاهی وقتا فکر میکنم وقتی که قراره خودم برم کار کنم اینهمه خسته بشم شوهر برا چی میخواستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما طلاق بگیر بعد با مردی ازدواج کن که پولداره و خسیس یه قرونم بهت نمیده علاوه ی اینکه هول و معتاد و خیانتکار و رفیق بازه اونوقت روز ی صدبار به یاد زندگی الانت خون گریه کن 

شوهر فقط برای خرجیه مگه؟

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

مگه شوهرو فقط برای خرجی دادن میخوان مگه علبر بانکهبه نظرم طلاق بگبر بزار یکی پیدا کنه همدلش باشه باه ...

بخدا خسته شدم خیلی خسته شدم دلم میخواد بشینم خون گریه کنم. هم کار میکنم هم خونه داری هم به خودم میرسم مگه من چن نفرم آخه