2777
2789
عنوان

موهامو رنگ کنم یا ن بیاین عکسشو ببینین 🙂📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 37 پست

اون قسمت ک رنگ داررو کوتاه کن برا بقیش رنگ طوسی بذار

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

کوتاه کن بابا موی کوتاه شیک و مرتبه

اخه دلم نمیاد 🥲

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم نظر با شوهرتم 🦦

جدی 

اخه میگه دکلره کن 

میترسم موهام بسوزه 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
اون قسمت ک رنگ داررو کوتاه کن برا بقیش رنگ طوسی بذار

طوسی کنم موهام نمیسوزه ؟

بالاخره باید تا پایه ۹ برسه 

چرا تنوع بدهموی بلند منو میترسونه باور میکنی؟

اره خصوصا موی اسی ک پرپشته انگار جنگل بود

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

جدی اخه میگه دکلره کن میترسم موهام بسوزه

موات قشنگه ولی مرتب نیس اگه کوتاه ترش کنی یه کم خیلی خوشگل تر میشه رنگم کنی که عالی میشه 

یا کات کن پایینشو صاف صاف کن یا لیر بزن که فک کنم موهات حالت داره لیر عالی میشه خیلیم کوتاه نمیشه

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

چرا تنوع بدهموی بلند منو میترسونه باور میکنی؟

چرا 

موات قشنگه ولی مرتب نیس اگه کوتاه ترش کنی یه کم خیلی خوشگل تر میشه رنگم کنی که عالی میشه یا کات کن پ ...

موهات کامل لخته 

پایینش هم یکدسته ولی اینجا بافتم تازه باز کردم شلخته شده 

اره خصوصا موی اسی ک پرپشته انگار جنگل بود

لخته بابا 

میبافم اونجوری میشه 😂

لخته بابا میبافم اونجوری میشه 😂

چند وقته ازدواج کردی و شورهرت چندسالشه و خودت چندسالته