2777
2789
عنوان

دیزاین اتاق و اینکه عصبانیم😤

269 بازدید | 10 پست

سلام خانما، ما قراره تا چند وقت دیگه خونمون رو عوض کنیم ، بعد کمد اتاق من قهوه ایه، میخواستم اتاق رنگ قالبش سفید باشه با موکت و پرده و روتختیه رنگ دیگه مثلا بنفش که هم اتاق دلباز نشون بده هم اینکه شلوغ نشه از نظر رنگی، ولی الان کمدم قهوه ایه، کل برنامه هامو بهم زده، بنظرتون موکت چه رنگی بگیرم یا پرده؟ میزو تختمم سفیده

هوففف دارم حرس میخورم😤🫠

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خب کمدو رنگ کن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کمدو رنگ کن

میشه های گلاس رو رنگ کرد؟ بد نمیشه؟ چون براقه حس کردم نمیشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یه برچسب سفید بگیر بزن رو کمد دیواری

برچسب کمد رو خراب میکنه، تازه اگر هوا بگیره موقع زدن دردسره...

از این بچسب متری ها بگیر برای کمدت

😭😂 نمیخوام رنگ کمدم رو عوض کنم، ترکیب رنگ برای دیزاین مد نظرم بود بیشتر

برچسب بخر بزن بهش بعید می‌دونم سخت باشه چند تا ویدیو ببین قلق هاشو یاد بگیر ، باز اگر دیدی نمیتونی خودت بزنی بگو بیان بزنن برات مثلا جاهایی که کاغذ دیواری میفروشن نصاب هم دارن اونا احتمالا میتونن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

کرم نسکافه ای رنگ سال

بعد امسال که تموم میشه چیکار کنم🫠 نمیشه این چیزا رو روی مد انتخاب کرد، اون موقع هر سال باید تغییر بدم