2789

به نظرتون رابطه ی زناشویی چقدر تو عشق و علاقه و محبت بین زن و شوهر تاثیر داره؟

ینی اگر مردی سرد باشه نمیتونه عاشق همسرش باشه و دوسش داشته باشه 

یا مثلاً مردی ک اول گرم بوده ولی بعد از ۸ سال حالا به دلایلی مثل روحی روانی یا سرد مزاجی و عوض شدن طبع سرد شده می‌تونه عاشق همسرش باشه و دوسش داشته باشه 

کسی هست که این تجربه رو داشته باشه یا دیده باشه؟؟

به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره

یا مثلاً عشق و صمیمیت فقط به رابطه زناشویی بستگی داره ؟

کسی هست ک رابطه نداشته باشن زیاد مثلا سه هفته یکبار ولی شوهرش عاشقش باشه ؟؟ 

شوهر جوون مثلا ۲۸ سال 

میشه بعدا من و لایک کنید ؟ منم این مشکل و دارم تازگی دارم سعی میکنم خیلی شل نباشم جلو نامزدم یکم سردم مثلن دیگه خیلی بغل و ....نداریم میترسم بعدا حسشو از دست بده خیلی سرد شدم کلن اگه کاری ام بکنه ریعکشنی ندارم 

این بده بنظرتون ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه بعدا من و لایک کنید ؟ منم این مشکل و دارم تازگی دارم سعی میکنم خیلی شل نباشم جلو نامزدم یکم سرد ...

ن منظورم دقیقا برعکسه سرد شدن مرد نسبت به زن 

خانم ها به خاطر هورمون ها زایمان و خیلی چیز های دیگه امکان داره که گاهی اوقات سرد بشن ولی برای مرد ها طبیعی نیست 

و اصلا خیانت هم در کار نیست می‌دونم 

برای مردا هم طبیعیه به دلیل هزاران اتفاقی که ممکنه تو بدنشون بیوفته ممکنه بیماری داشته باشن ممکنه مشکل نع.ظ داشته باشن یا هر دلیل دیگه

اگه مردی زنی رو دوست نداشته باشه بهش محبت نمیکنه توجه نمیکنه معاشقه نمیکنه و کلا مشتاقش نیست. فقط رابطه که نیست.

ه

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
برای مردا هم طبیعیه به دلیل هزاران اتفاقی که ممکنه تو بدنشون بیوفته ممکنه بیماری داشته باشن ممکنه مش ...

خب معاشقه هم نیست 

مثل خواهر برادر