2777
2789
عنوان

سلام من برگشتم

50 بازدید | 5 پست

سلام من مجدد اومدم چند سال پیش خیلی بالا و پایین داشتم تو زندگیم اما دوباره سرپا شدم و خودم و نجات دادم  --- زندگی زناشویی افتضاحی داشتم که جای من و همسرم برعکس شده بود اما با تراپی و کلی مطالعه تونستم خودم رو نجات بدم ------ تراپیستم میگفت چون چند سال مثل مردها زندگی کردی انگار از زن بودنت فاصله گرفتی --میخوام بهم کمک کنید به زنانگی خودم برگردم ممنون میشم

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اگه تو رابطه بعدی رفتم چطور رفتار کنم چه انتظاراتی داشته باشم که زیاد از حد نباشه یا کم نباشه که طرف باز منو ندید بگیره -- الان با یه آقایی در ارتباطم که مراحل آخر پروسه طلاقشون ---اصلا این رابطه درسته یا باید بزارم کامل جدا بشن؟ الان تو پروسه دادگاه هستند و این هم بگم پنج سال جدا زندگی میکنن از هم

اتراپیست نتونست کمک کنه مگه ؟ ما چی بگیم خواهر گلم

تراپیستم آقا هست گفتن با خانمها بیشتر در اترتباط باشم و مشاوره بگیرم

تراپیستم آقا هست گفتن با خانمها بیشتر در اترتباط باشم و مشاوره بگیرم

خیلی هم عالی برو پارک اینا بگرد با خانوم ها وقت بگذرون باشگاه برو اونجا خانوم خیلی زیاده هم برای سلامتیتون خوبه هم روحیه هم اینکه با چندتا خانوم آشنا میشی،، یا برو‌کاشت ناخن با ناخن کارت گرم بگیر 

💚🌱