آهایتوآهایخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1677 عنوان چرا همه فکر میکنن حس ششم باید جواب مثبت بده انگار نمیخان جواب بد بشنون 170 بازدید | 33 پست کسی خاست سوال بیاد بپرسه بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست 1403/09/21 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5408 درمورد منو امیر هر چی حس میکنی بهم بگوبه نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره 💗نامزد امیرم 💗 "در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
آهایتوآهایخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1677 درمورد منو امیر هر چی حس میکنی بهم بگوبه نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره اروم صبور من حس خوب دریافت کردم ولی کاهی قاطی میکنه بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4581 حس محمد بهم چیه؟رابطمون ادامه دار و طولانی میشه؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5408 اروم صبور من حس خوب دریافت کردم ولی کاهی قاطی میکنه به نظرت باهاش خوشبخت میشمبا خانواده ش زندگی میکنم یا جدا 💗نامزد امیرم 💗 "در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
بازیگرتراژدی عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 1906 سلام، آیا ازدواج تو طالعم هست؟ اسمم زهرا. آشنا فامیل فامیل دور غریبه قبلا دیدمش؟ شغل وضعیت مالی ؟ با واسطه با معرفی یا خودمون آشنا میشیم؟
آهایتوآهایخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1677 من کی کار پیدا میکنم؟ تا چندسال ن بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست
آهایتوآهایخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1677 به نظرت باهاش خوشبخت میشمبا خانواده ش زندگی میکنم یا جدا هی بگی نگی.زندگی متوسط.احتمالا با خانوادش میانه دیدم بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست
آهایتوآهایخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1677 حس همسرم به من چیه؟ گاهی انقد میچسبه ب تو .گاهی دلسرد بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست
آهایتوآهایخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1677 سلام، آیا ازدواج تو طالعم هست؟ اسمم زهرا. آشنا فامیل فامیل دور غریبه قبلا دیدمش؟ شغل وضعیت مالی ؟ با ... تا چند سال ازدواج ندارید.ازدواج هم بکنی یا غریبه هست یا واسطه بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5408 هی بگی نگی.زندگی متوسط.احتمالا با خانوادش میانه دیدم دوستم دارهکی عروسی میکنم 💗نامزد امیرم 💗 "در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎