2777
2789

کسی خاست سوال بیاد بپرسه

بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم  اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست 

درمورد منو امیر هر چی حس می‌کنی بهم بگو

به نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
درمورد منو امیر هر چی حس می‌کنی بهم بگوبه نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره

اروم صبور من حس خوب دریافت کردم ولی کاهی قاطی میکنه

بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم  اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم صبور من حس خوب دریافت کردم ولی کاهی قاطی میکنه

به نظرت باهاش خوشبخت میشم

با خانواده ش زندگی میکنم یا جدا 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
به نظرت باهاش خوشبخت میشمبا خانواده ش زندگی میکنم یا جدا

هی بگی نگی.زندگی متوسط.احتمالا با خانوادش میانه دیدم 

سلام، آیا ازدواج تو طالعم هست؟ اسمم زهرا. آشنا فامیل فامیل دور غریبه قبلا دیدمش؟ شغل وضعیت مالی ؟ با ...

تا چند سال ازدواج ندارید.ازدواج هم بکنی یا غریبه هست یا واسطه

هی بگی نگی.زندگی متوسط.احتمالا با خانوادش میانه دیدم

دوستم داره

کی عروسی میکنم