2777
2789
عنوان

دیشب نصفه شب پیام داده بود

181 بازدید | 10 پست

دیشب یهو از خواب پردیم بعد اومدم گوشیمو نگاه کنم ساعت چنده دیدم پیام داده تو تل ۲ تا 

ولی صبحش که پاشدم دیدم هیچ پیامی نیست پاک کرده

حالا میگم نکنه توهم زدم🤣

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

نه دیگه پشیمون شده پاک کرده 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب کامل بگوالان چجوری ما حدس بزنیم کی بوده

یکی که همش ان و اف داریم باهم

خودش سری پیش گفت دیگه اخرین پیاممه خودت خواستی پیام بده بهم

بعد دیدم بعد حدود یک هفته دیشب پیام داده که پاکم کرده

یکی که همش ان و اف داریم باهمخودش سری پیش گفت دیگه اخرین پیاممه خودت خواستی پیام بده بهمبعد دیدم بعد ...

میخاد تورو به حرف بیاره سر بحث باز کنه،اثلا اهمیت نده تا خودش باز پیام بده

یک سال و نیمه دقیقا گفتم عکستو بفرست دلم تنگ شده برات و اون ادامه داد به حرف زدن منم جواب ندادم روی درخواستم ریپ زدم که حرف نمی زنم تا بفرستی فرستاد بعد گفت تو بفرست منم نفرستادم اونم گفت منم حرف نمی زنم تا بفرستی .

من واقعا دوست نداشتم بفرستم دیلیت اکانت کردم 😊😊یک سال و نیم گذشته 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

یک سال و نیمه دقیقا گفتم عکستو بفرست دلم تنگ شده برات و اون ادامه داد به حرف زدن منم جواب ندادم روی ...

اوههههههه۶ 

چند وقت باهم بودین؟

چیز بین ما یچیز پیچیده ایه 

اصلا باهم نمیسازیم یعنی دقیقا بدون اغراق یکی دوروز عین ادم باهم حرف میزنیم  بعدش قهر میکنیم

اوههههههه۶ چند وقت باهم بودین؟چیز بین ما یچیز پیچیده ایه اصلا باهم نمیسازیم یعنی دقیقا بدون اغراق یک ...

دو سال خیلی دوستش داشتم .

اما انتخاب درستی نبود 

البته بهم برخورد بعد چند وقت پیام داده و طلبکار بود و من ادامه دادم به نوشتن و شوخی کردن سین زد جواب نداد و ..

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

دو سال خیلی دوستش داشتم .اما انتخاب درستی نبود البته بهم برخورد بعد چند وقت پیام داده و طلبکار بود و ...

میدونی گاهی دوست داشتن فقط کافی نیست

تفاهم،بلوغ تو رابطه؛ داشتن شرایط مالی و فرهنگی و.. نزدیک به هم مهمه

منو اون زمین تا اسمون فرق داریم

تازه اون ادعا داره که دوستم داره و فلان ولی من فقط یه حس وابستگی طور بهش دارم

اما از نظر عقلانی اصلا بهم نمیخوریم. از طرفیم از هم دل نمیکنیم

من صدبار بهش گفتم برو ولی باز پیام داده منم نتونستم جواب ندم

اونم صدبار گفته اخرین پیاممه و باز پیام داده...