2777
2789
عنوان

بچه ها بدویی بیاین نیلوپرم. درباره شوهرم وشاگرد جدیدش....

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 76 پست
نیلو جان خارج از شوخی  خداروشکر که شوهرت بهش نظر نداره و خیالت ازین نظر راحتشد(پیرو تاپیک قبلت ...

😂😂😂چی بگم. بهار فقط بگو چطوری رومغزش کارکنم خانومه روبیرون کنه منو ببره ینی دیشب فقط حرفشو زد من میخوام عملی بشه

نیلوپر جون اگه ناراحتی که شوهرت سر کارش کنار یه خانوم دیگه باشه، هر بازی ای میتونی دربیار که ببرتت..بگو حوصلم سر میره یا الکی بگرد دنبال کار برای خودت...یا سرزده برو مغازه یه وقتایی و یکم بمون ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گفتم. اوف ازدست هم مغازه ای هاش خیلی عوضی ان

بنظرمدشما و خواهرش برین،هر وقت حال نداشتی نرو و بهذکارات برس فرداش دو باره برو،ولی بذار شوهرت ببرتت

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
😂😂😂چی بگم. بهار فقط بگو چطوری رومغزش کارکنم خانومه روبیرون کنه منو ببره ینی دیشب فقط حرفشو زد من ...

دیوانه ای؟

خودش داره میگه میخوام بیرونش کنم 

تو نشستی میگی چطور بیرونش کنم؟

خوبی خواهر؟🤔🤔🤔

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
اعصاب زيادي داري ميخواي بري پيش شوهرت كار كني؟ چه كاري هست نميشه به پسر بيارن؟

نمیدونم دلم میخواد برم. نمیشه پسر اورد چون پوشاک زنونه هست. زن باشه داخلش بیشترمیان خرید میکنن

واقعا؟؟    

آره واقعا. من به شوهرم اطمینان صد درصد دارم اما بخاطر موقعیتش میترسم از این پلنگ ملنگای تو خیابون😅😅😅😅 دوست دختر داداشش هر روووووز رو گوشی شوهرم زنگ میزنه حتی ساعت کلاساشو با کلاسای شوهرم یکی کرده. دست تو دست برادرشوهرمه نگاهش به شوهر مظلوم من.  پلنگ خانوم!!!

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
آره واقعا. من به شوهرم اطمینان صد درصد دارم اما بخاطر موقعیتش میترسم از این پلنگ ملنگای تو خیابون ...

چرا؟😂😂😂😂

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

من شوهرم شغلش جوریه که یه دفترم داره ولی اکثرا بیرونه خودش... من اجازه ندادم منشی بیاره...فقط کارمند مرد داره.

شوهرم چشم پاکه اما یکی دوبار قبل ازدواج ک منشی داشت، میدیدیم منشی ها چقدر خودمونی حرف میزدن..کلا بدم اومد.

نمیدونم دلم میخواد برم. نمیشه پسر اورد چون پوشاک زنونه هست. زن باشه داخلش بیشترمیان خرید میکنن

به نظر من اگه بري همش با هم دعواتون ميشه اصلا خوب نيست زن و شوهر شبانه روز با هم باشن. بعد واقعا كدوم زني مياد نگاه به قيافه ي طرف كنه و خريد كنه آخه؟ حالا اگه پوشاك مردونه بود باز يه چيزي. برو خودت ببينش اگه ديدي دختر نجيبيه بزار بمونه 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ