سلیییی. بچه های که درجریانن دیشب نشسته بودیم پیش هم من و شوهرم. باکلک برا اینکه بفهمم دختره خوشگله یانه بهش گفتم حالا خوبه شاگردت مجرده بگیرینش واس داداشت. گفت اووووه سنش بالاس زشتم هست. خخخ. بعد گفت میخوام دکش کنم. گفت عه چرااا نکنه بهت پیشنهاد داده. خندید گفت نه بابا بدبخت دخترخوبیه. فقط زشته قیافش میخوام بگم نیاد. گفتم چرااااااا. زشتا مگه دل ندارن گفت شوخی کردم میخوام بگم نیاد تو واون یکی ابجیم بیاید. گفتم دلیلش یه چیز دیگس که میگی میخوام بگم نیاد. بعدازاونم اگرمیخوای منو ابجیت باشیم نمیشه یا من یاابجیت. بعدم فکرنکن این ابجیت مثل اون یکی خوش اخلاقه نه اون ازمنم بداخلاق تره. گفت وای نمبدونم. چیکارکنم بگم نیاد شاگرده؟؟؟گفتم نمیدونم تا دلیل اصلیش رو نگی بهم😕گفت راستش هم مغازه ای ها بهم گفتن زنه زشته هرمشتری بیاد قیافشو ببینه میپره. گفتم بروبابا حرف خودته یا حرف هم مغازه ای ها. گفت به قران قسم من نگفتم اخه مگه من موقع اومد چشم نداشتم بگم نه. منم دیدم راست میگه. اومدم باز کلک شدم گفتم هم مغازه ای هات به فکر منفعت خودشونن تو کارتو بکن به کسی هم حرفی نزن. خلاصه با خواهرش ومادرش مشورت کرده بود. مادرش چون میدونست راضی نیستم گفته بود بیرونش کن زنتو ببر. حالا مونده داخلش که شاگرد رو بیرون کنه ومنو ببره یانه. ازشما راهنمایی میخوام چطور نفوذ کنم تو مغز شوهرم وشستشو بدم تا منو ببره؟؟؟؟
نیلوپر جون اگه ناراحتی که شوهرت سر کارش کنار یه خانوم دیگه باشه، هر بازی ای میتونی دربیار که ببرتت..بگو حوصلم سر میره یا الکی بگرد دنبال کار برای خودت...یا سرزده برو مغازه یه وقتایی و یکم بمون ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره واقعا. من به شوهرم اطمینان صد درصد دارم اما بخاطر موقعیتش میترسم از این پلنگ ملنگای تو خیابون😅😅😅😅 دوست دختر داداشش هر روووووز رو گوشی شوهرم زنگ میزنه حتی ساعت کلاساشو با کلاسای شوهرم یکی کرده. دست تو دست برادرشوهرمه نگاهش به شوهر مظلوم من. پلنگ خانوم!!!
نمیدونم دلم میخواد برم. نمیشه پسر اورد چون پوشاک زنونه هست. زن باشه داخلش بیشترمیان خرید میکنن
به نظر من اگه بري همش با هم دعواتون ميشه اصلا خوب نيست زن و شوهر شبانه روز با هم باشن. بعد واقعا كدوم زني مياد نگاه به قيافه ي طرف كنه و خريد كنه آخه؟ حالا اگه پوشاك مردونه بود باز يه چيزي. برو خودت ببينش اگه ديدي دختر نجيبيه بزار بمونه