2777
2789

نه محبت هیچ مردی یا انسان دیگه ای...

در واقع تو فکر می‌کنی که تشنه محبت دیگرانی!

اما با این کار فقط، تنهاتر نیازمندتر وابسته‌تر می‌شی

چون این یک ارتباط عاشقانه نیست 

و از سر نیاز و تمناست...

آدم‌ها هیچ چیزی ندارن که به تو ببخشن🌿

پس

خودت، خودت رو خوشحال کن

طوری که انگار آخرین انسانِ کره زمینی... 

همه احساسات تو به دیگران، درواقع «خودِ تو» هستن

لطفاً خودت رو دوست داشته باش♥️

عاطی صدام کنید♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی که من نتونستم.اینکه میگن خودتو دوست داشته باش نمیدونم یعنی چی اصلا.میشه اسی بهم یاد بدی چطوری عاشق خودم باشم

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
چیزی که من نتونستم.اینکه میگن خودتو دوست داشته باش نمیدونم یعنی چی اصلا.میشه اسی بهم یاد بدی چطوری ع ...

به نظرم اصلا معنی نداره

انسان ها به محبت یه نفر دیگه نیاز دارن. خدا خودش گفته من از جنس خودتون براتون همسرانی آفرسدم که در کنارشون به آرامش برسید... اونوقت بعضی پست ها میان می‌گن خودت عاشق خودت باش، بعدشم ما عذاب وجدان می‌گیریم می‌گیم چرا من نتونستم عاشق خودم باشم...

چیزی که من نتونستم.اینکه میگن خودتو دوست داشته باش نمیدونم یعنی چی اصلا.میشه اسی بهم یاد بدی چطوری ع ...

راستش دوست داشتن خود،  خیلی زیاد حرف برای گفتن داره 

من خودم خیلی راه مونده تا از این نظر رشد کنم...

اما بهت دوره  «سلف لاو  از حسین عرب‌زاده»  رو پیشنهاد میدم، 

عالیهههه من لایو هاشو هرشب شرکت می‌کردم واقعا حرفای درستی می‌زنه

اسم حسین عرب‌زاده رو تو گوگل سرچ کن و برو اینستاش...

عاطی صدام کنید♥️

به نظرم اصلا معنی ندارهانسان ها به محبت یه نفر دیگه نیاز دارن. خدا خودش گفته من از جنس خودتون براتون ...

به نظر من آدم بنده ی عادته 

وقتی پالس محبت از سمت همسرت دریافت می‌کنی، بازم می‌خوای، بیشتر می‌خوای ...

ولی چقدر خوب میشه که بدون نیاز به دیگران، خودت حالت با خودت خوب باشه

عاطی صدام کنید♥️

راستش دوست داشتن خود، خیلی زیاد حرف برای گفتن داره من خودم خیلی راه مونده تا از این نظر رشد کنم...ا ...

ممنون عزیزم حتما

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
راستش دوست داشتن خود، خیلی زیاد حرف برای گفتن داره من خودم خیلی راه مونده تا از این نظر رشد کنم...ا ...

همون حسین aura‍ ؟درسته؟