2777
2789
عنوان

شوهر شما هم بعضی وقتا بچه میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 70 پست
 وای نه حس جنسی چیه پناه بر خدا....  یه حالت کودک معصوم بی پناه جوجه ای

میدونم بابا دارم به بقیه توضیح میدم. بی پناه جوجه ای😂😂

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
مثلا به شوخی بگو انقد بهم نگو مامان. تو میگی مادرشوهرت مذهبیه و زیاد محبت نکرده به شوهرت. مادرشوهر م ...

باشه امتحات میکنم ممنون دوستای گلم . 

ممنون میرم صبحانه بخورم .... 

دوستتون دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار بهت گفت مامان بگو مامان مادرته مرد گنده.بذار جم کنه خودشو.من اصاب مصاب ندارم.مامان چیه دیگه😩😩😩😩😩

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد

مسخره نکنین دیگه

منم کلا حس میکنم پسرمه ولی تو نزدیکی تاثیر بد داره 

اون خیلی خوب از این فاز درمیاد ولی من نع 

البته بیرون خونه خیلی هم اخلاق مردانه و متعادل داره . 

ولی تو خونه این بساط رو داریم . 

راهکار بدین میام بعد میخونم .

شوهرت اونقدر دوستت داره که کودک درونش فرصت بروز پیدا میکنه و بهت میگه مامان. تو وجود هر مرد گنده ای ...

واقعا منم اینو شنیدم یعنی تو کتاب یکی از روانشناسای بزرگ خارجی خوندم  نوشته بود مردی که واستون بچه میشه و مثل بچه ها باهاتون حرف میزنه رو قدرشو بدونین اینا خیلی دوستون دارن. 

حالا استارتر شما میگی از این مسعله خوشت نمیاد و داره آزارت میده باهاش درمیون بزار بگو من خودتو دوست دارم مرد زندگیمو تکیه گاهمو کسی که دلم بهش قرصه اینطوری از این کلمات استفاده کن که غیر مستقیم خودش بفهمه و به روشم نیاوردی رُک که غرورش خدشه دار شه و احساساتش

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
مسخره نکنین دیگه منم کلا حس میکنم پسرمه ولی تو نزدیکی تاثیر بد داره  اون خیلی خوب از این فاز ...

عزیز من چرا پیچیدش میکنی واسه خودت شوهرگل منم دقیقا همینطوریه اون همش از عشق زیادیه که بهت داره. اون به خاطر دل تو غرور مردونگیشو زیر پا میذاره این کم چیزی نیست واسه یه مرد ایشون فکر میکنن شما دوست داری رفتارشو فکر میکنن این نهایت ابراز عشقه چون دید زن و مرد از هرموضوعی متفاوته حالا چون تو این رفتارو دوست نداری بهش بگو تا اینطوری دچار مشکل نشی خدا حرف زدنو واسه چی گذاشته پس هم ایشون تو سوتفاهم نمیمونه هم خودت به هدفت میرسی ولی چون اینجور مردا خیلی احساساتی و مهربونن غیرمستقیم بهش بفهمون حس پشت و پناه بودنشو قوی کن بعد یه جوره دیگه بهش بگو عزیزم من از این که مامان صدام میکنی ناراحت میشم چون خودت میدونی زنا رو این حساسن نکنه داری مثلا پیرشدنمو به رخم میکشی یا چین و چروک صورتم زیاد شده که اینجوری میگی. از این روشا استفاده کن احتمال زیاد جواب میگیره وقتی شوهرت بهت میگه که نه من از رو مثلا علاقس اینکارو میکنم بگو نه دیگه انجام نده من دست خودم نیست احساس میکنم داری این چیزارو بهم میفهمونی

حالا شوهر من میدونه خیلی بچه دوست دارم و فعلا ندارم واسم بچه میشه نقش بچه مو برام بازی میکنه وااای نمیدونین چه کیفی میده عاشقشم با این کاراش ولی وقتی استارتر جان تو که دوست نداری باید بهش بگی که داره اذیتت میکنه من یه وقتایی شوهرم چندروز مثلا میگذره بچه نمیشه برام😁 بهش میگم چون دوست دارم اونم بخاطر اینکه بهم علاقه داره انجام میده در حالی که خیلی هم مرد باجنمو پر ابهتیه همه ازش حساب میبرن ولی تو خلوت خودمون هرمدلی از ابراز علاقه که دوست داشته باشیم انجام میدیم...

وقتی دوست بودیم من یه خواستگار دیگه داشتم .

اونموقع هنوز قصد ازدواج با من نداشت بهم میگفت : 

من بچه تو هستم تو مامانمی میخای ازدواج کنی پس منو میذاری تو پرورشگاه ...

بعد که به دلایلی جواب منفی به خواستگار دادم بعد از مدتی اومد خواستگاریم و ازدواح کردیم . 

حالا شوهر من میدونه خیلی بچه دوست دارم و فعلا ندارم واسم بچه میشه نقش بچه مو برام بازی میکنه وااای ن ...

منم خوشم میاد یکی از دلایلی که انتخابش کردم همین احساساتی بودنش بود 

ولی بعد ازدواج که سه سال گذشته الان هر روز تقریبا تکرار میشه دلزده شدم ...