2777
2789
عنوان

شوهر شما هم بعضی وقتا بچه میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 70 پست
خيلى هم بده مادر جاى خودشه زن ادم  هم جاى خودش يعنى چى كه مامان ميگه اين اصلا نرمال نيست

خانوما حق با شماست مامان گفتن اصلا صحیح نیست و حتی چندش منظور من محبت بود که واقعا بهضی اقایون شدیدا احتیاج دارن اونوقتا میشه مادرانه محبت کرد نه همیشه نه هر روز گاهی 

ولی من برخلاف دیگرا کاربرا ناراحت نشدم از این حرف چون همسرت نوعی محبت مادرانه میخواد که توجه تو از نوع باشه حالا اگه سن و سال مطرح نباشه تو هم هر از گاهی یاداوری کن که من محبتم در نقش همسریه و عشقیه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان چرا قاطی کردین؟ مطمئنم این برداشت اشتباهه که این آقا به مامانش حس جنسی داره. بلکه به همسرش حس مادرانه هم داره😑

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
نميخوام فكرتو مخدوش بكنم اما پوشش مادر شوهرت تو خونه چطوره رابطه عاطفيشون باهم چطوره وابسته هم هس ...

مامانش مهربونه و خیلی حوصله ناز کشیدن رو نداره 

از بچگی اینجوری بوده  بچه آخر بوده و خواهرهاش خیلی بزرگتر می چسبیده به خواهرهاش میگه دست خواهرمو میگرفتم میخوابیدم ... 

مامانش اینا خیلی مذهبین 

من نه سال کوچکترم از همسرم ،برا همین هیچوقت این حس بهش دست نمیده ،یکی از دوستای پدرم اینطوریه گاهی تو جمع خانومش رو مامان صدا می کنه به نظرم از روی محبت و دوست داشتنه

الا بذکرلله تطمئن القلوب

شوهرت اونقدر دوستت داره که کودک درونش فرصت بروز پیدا میکنه و بهت میگه مامان. تو وجود هر مرد گنده ای یه پسر بچه بی پناه هست که دنبال مامانش میگرده. هرکسی نمیتونه اونپسر بچه رو تو وجود شوهرش ببینه

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
شوهرت اونقدر دوستت داره که کودک درونش فرصت بروز پیدا میکنه و بهت میگه مامان. تو وجود هر مرد گنده ای ...

آره آفرین منم همینو فکر میکنم ... 

میخام کمی رقیق تر بشه این رفتار 

راهکارش چیه بنظرتون ؟

مامان😕

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
دوستان چرا قاطی کردین؟ مطمئنم این برداشت اشتباهه که این آقا به مامانش حس جنسی داره. بلکه به همسرش حس ...

وای نه حس جنسی چیه پناه بر خدا.... 

یه حالت کودک معصوم بی پناه جوجه ای

مثلا به شوخی بگو انقد بهم نگو مامان. تو میگی مادرشوهرت مذهبیه و زیاد محبت نکرده به شوهرت. مادرشوهر من هنوزم که هنوزه شوهرمو عین بچه لوس میکنه😀 اونوقت شوهرم باز به من میگه مامان. البته شوهر من کم میگه‌. هر از گاهی

تو جمع نه .... خیلی ضایع است . اکثر تو اتاق خواب اینجوریه  شب که میخاد بخوابه ...

احتمالا اون محبتي رو كه دوست داشته از طرف مادرش ببينه نداشته و الان داره به اين شكل جبران ميكنه البته اين حدس منه ولي اگه اذيتت ميكنه از يه مشاور بپرس

خداوندا مرا به حال خود رها مكن