خيلى هم بده مادر جاى خودشه زن ادم هم جاى خودش يعنى چى كه مامان ميگه اين اصلا نرمال نيست
خانوما حق با شماست مامان گفتن اصلا صحیح نیست و حتی چندش منظور من محبت بود که واقعا بهضی اقایون شدیدا احتیاج دارن اونوقتا میشه مادرانه محبت کرد نه همیشه نه هر روز گاهی
ولی من برخلاف دیگرا کاربرا ناراحت نشدم از این حرف چون همسرت نوعی محبت مادرانه میخواد که توجه تو از نوع باشه حالا اگه سن و سال مطرح نباشه تو هم هر از گاهی یاداوری کن که من محبتم در نقش همسریه و عشقیه
من نه سال کوچکترم از همسرم ،برا همین هیچوقت این حس بهش دست نمیده ،یکی از دوستای پدرم اینطوریه گاهی تو جمع خانومش رو مامان صدا می کنه به نظرم از روی محبت و دوست داشتنه
شوهرت اونقدر دوستت داره که کودک درونش فرصت بروز پیدا میکنه و بهت میگه مامان. تو وجود هر مرد گنده ای یه پسر بچه بی پناه هست که دنبال مامانش میگرده. هرکسی نمیتونه اونپسر بچه رو تو وجود شوهرش ببینه
کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
مثلا به شوخی بگو انقد بهم نگو مامان. تو میگی مادرشوهرت مذهبیه و زیاد محبت نکرده به شوهرت. مادرشوهر من هنوزم که هنوزه شوهرمو عین بچه لوس میکنه😀 اونوقت شوهرم باز به من میگه مامان. البته شوهر من کم میگه. هر از گاهی
کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣