2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماهه میزنم، تقریبا ۱۱ ماهه، قدش ۶ سانت رشد کرده

یعنی ماهی نیم‌ ساخت تقریبا 

پس برای شما هم تاثیر چندانی نداشته ، برای پسر منم همینجوری بود ، دکتر سوما داد بهش ، دز سوما دوبرابر سیناتروپین هست ، همش با استرس براش میزنم 

خدا کنه این دیگه جواب بده 

خدایا کمکم کن...
یعنی ماهی نیم‌ ساخت تقریبا پس برای شما هم تاثیر چندانی نداشته ، برای پسر منم همینجوری بود ، دکتر سوم ...

سلام خانمی 

میشه بگید چند وقته تزریق رو شروع کردیذ

من خدود یک ماه شروع کردم ثانیه ای با چشمم قد دخترمو چک میکنم.هر شب ک میزنه فکر میکنم الان صبح بیدار بشه یک سانت قد کشیده،انقدر ک از درون داغونم.

پسر شما برای زدنش غر نمیزنه.دختر من ک همش میگه درد داره

سلام خانمی میشه بگید چند وقته تزریق رو شروع کردیذمن خدود یک ماه شروع کردم ثانیه ای با چشمم قد دخترمو ...

سلام گلم ،من دیگه کم کم داره دو سال میشه که تزریق میکنم 

هر از گاهی غر میزنه و میگه ایندفعه که رفتیم به دکتر میگم دیگه برام آمپول ننویسه  

بنظرم خیلی به رشدش دقت نکنین ، بذارین همون هر دفعه که میرین دکتر خودشون اندازه بگیرن حتی پسر من رشد قدیش با آمپول مثل زمانی بود که آمپول نمی زد، دکتر نوعش رو‌ از سیناتروپین به سوماتروپین تغییر داده ، خودم حس میکنم این یکی بهتر داره جواب میده ، نمی‌دونم‌دیگه

خدایا کمکم کن...
سلام خانمی میشه بگید چند وقته تزریق رو شروع کردیذمن خدود یک ماه شروع کردم ثانیه ای با چشمم قد دخترمو ...

تزریق رو ادامه بدین ،خیلی بودن تو‌بلوغ قدشون از حدی که طبیعی میرسیده بیشتر شده، با آمپول 

خدایا کمکم کن...
تزریق رو ادامه بدین ،خیلی بودن تو‌بلوغ قدشون از حدی که طبیعی میرسیده بیشتر شده، با آمپول

سلام عزیزم

ممنون ک جواب دادید.

توکل بر خدا..انشاالله همه بچه ها عاقبتشون بخیر باشه بچه های ما هم همین طور.

شما ورزش و خواب و خوراک رو رعایت میکنید؟؟