2777
2789
عنوان

بهم احترام میذارن و انگیزه میدن

54 بازدید | 5 پست

مدرسه واسم محیط بهتری شده.

مخصوصا یه همکلاسی دارم که بعضی مواقع باهاش سرکلاس حرف میزنم، حالشو میپرسم و بهش اعتماد بنفس میدم مثلا بهش میگم: تو به ارایش کردن احتیاجی نداری و همینطوری خوشگلی (البته اون اگرباهوش باشه میفهمه منظور منو) 

کلاس دهمیام یه دختره هست که خیلییی خوبه، اونسری بهم گفت رژگونه زدی خیلی خوشگل شدی اینجوریی بعد بعضی وقتام نگام میکنند

بعد من اصلا فحش نمیدم، توهین نمیکنم رفتارم خیلی محتاط امیزه و عصبانی نمیشم

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بنظرتون خوبه؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

من با اینکارااعتمادبنفس میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ولی از جوری ک تعریف میکنی انگار زیاد تحت تاثیر بقیه قرار میگیری منم موقعی ک دبیرستانی بودم همینجوری بودم سال اول ولی بعدش دیگ فقط رو درسام تمرکز کردم و ب بقیه توجهی نمیکردم سعی کن همون یدونه دوست رو داشته باشی کافیه برات 

خوبه ولی از جوری ک تعریف میکنی انگار زیاد تحت تاثیر بقیه قرار میگیری منم موقعی ک دبیرستانی بودم همین ...

نه اخه خیلی خوبه اینجوری بعد اعتماد بنفس دارم میگیرم