2777
2789
عنوان

سوال درمورد میز غذاخوری

180 بازدید | 14 پست

بچه ها یه سوال دارم روی میز طلق بهتره یا شیشه؟

طلق کدر نمیشه خط و خش نمی افته؟

شیشه خطر نداره؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

صد در صد شیشه با قطر زیاد طلق رنگ غذا میره به جسمش پاک نمیشه

برای همین سوال میکنم 

قبلا از این نازکها داشتم اصلا خوشم نیومد

مثل سفره بود

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد شیشه با قطر زیاد طلق رنگ غذا میره به جسمش پاک نمیشه

چند میل دارید؟

خانه مامانم شیشه انداختم راضی بودن میز هم نو مونده.

خطری نداره؟

از شیشه میترسم

شیشهن چ خطری؟طلق بعد ی مدت کثیف میشه و چرک و تار باید عوض کنی اما شیشه ن و شیک تر هم هستمن هم رو میز ...

اره طلق کدر میشه بدم میاد

خطری نداره؟از شیشه میترسم

ما بچه کوچک نداشتیم نه تکون نمیخوره. یک بار خواستم بردارم چسبیده بود جدا نمیشه. با کلی فکر با مقوا از میز جداش کردم. بعد سفره یک بار مصرف انداختم روی میز بعد شیشه را گذاشتم که نچسبه. برای تمیز کاری هم زود تمیز میشه. اگرم آب بریزه میز خراب نمیشه.

ما بچه کوچک نداشتیم نه تکون نمیخوره. یک بار خواستم بردارم چسبیده بود جدا نمیشه. با کلی فکر با مقوا ا ...

شوهرم و بچه ها رعایت نمیکنن میگم زیر بشقاب زیر بشقابی بزارید زیر لیوان دستمال بزارید گوش نمیدن چند سالی بس سفره شستم خسته شدم نمای قشنگی هم نداره سفره

امیدوارم فقط خیلی گرون نشده باشه😁

شیشه انقدر خوبه دوس داشتم رو اپن دراور همه جا شیشه بود راحت پاک میشه وسایلتم خراب نمیشه

ممنون عزیزم