2777
2789
عنوان

دوباره دل هواي

76 بازدید | 11 پست

چرا همش يادش ميوفتم چرا نميتونم فراموشش كنم 

چرا فقط حالمو خوب نشون ميدم نميتونم واقعا بدون اون خوب باشم چرا ردش كردمممم چرا يه فرصت بهش ندادم🥲

١٢ سالم بود باهاش اشنا شدم اون  ١٧ سالش بود ( الان ٢١ سالمه ) يه سالو نيم باهم بوديم جونمون واسه هم ميرفت

يهويي روز تولدم تركم كرد گف من لياقتتو ندارم تو خيلي خوبي مظلومي دلم نميخاد اذيتت كنم

رفت و شب روزمو سياه كرد🥲

يه سال بعدش اومد گفت پشيمونم برگرديم بهم باز 

قبول نكردم حرص داشتم ازش🤦🏻‍♀️

دوسال بعد باز برگشت قبول نكردم بازم 

گذشت تا چندماه پيش 

رفيقشو فرستاد جلو گفت پشيمونه ي فرصت ب هم بديد وقتي انقد عاشق همين 

تو اين چند سال باهم در ارتباط بوديم در حدي كه چند وقتي يبار حال همو بپرسيم يا تبريك بگيم

بعد من نه با كسي دوست شد ن حتي در حد ي سلام ( امار دقيقشو داشتم) 

نتونستممممم  گفتم نميتونم قبول كنم 

و كامل ديگه بعد چندسال بلاكش كردم

چرااا  دلم ميخواد يه فرصت بهش بدم ولي نميتونم قبولش كنم🥲 شب و روز بهش فكر ميكنم با عكساش ميخوابم 

استورياشو چندبار نگاه ميكنم غرق ميشم تو عكساش يا جايي ميبينمش تا چند ساعت حالم بده🥲

کسی که یه بار ولت کرده بازم میکنه ولی کسی که چند سال دنبالته به دستت میاره

چندساله دنبالمه يا خواهرشو ميفرسته يا رفيقشو هزار بار ادم فرستاد

واقعا نميدونم چرا نميتونم قبولش كنم 

از همه نظر كامله 

مطمعن پايه ادم امن🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندساله دنبالمه يا خواهرشو ميفرسته يا رفيقشو هزار بار ادم فرستادواقعا نميدونم چرا نميتونم قبولش كنم ...

اون موقع ۱۲ سالت بود و وقت زیاد بود ولی الان بعد یکی دو سال بخوای به هم بزنی چند سالم تو شوک باشی سنت میره بالا 

اگر میخوایش به دستش بیار

خب فرصت بده منم شوهرم خیلی تلاش کرد تا بهش پا بدم و سریع اومد خواستگاری ،از اون سمجاخوشحال باش چون و ...

واقعا تلاش ميكنه واسم يا خواهرشو ميفرسته يا رفيقش يا يكي ديگه هزار بار ادم فرستاده

از همه لحاظ هم ادم كامليه 

ادم امن و مطعني هم هست

ولي نميدونم چرا نميتونم قبولش كنم دلم براش پر ميكشه

اون موقع ۱۲ سالت بود و وقت زیاد بود ولی الان بعد یکی دو سال بخوای به هم بزنی چند سالم تو شوک باشی سن ...

ميخوامش اونقد ك جونمو هم واسش بدم ولي نميدونم اين چه مانعيه كه عقلم نميزاره قبولش كنم🥲

واقعا تلاش ميكنه واسم يا خواهرشو ميفرسته يا رفيقش يا يكي ديگه هزار بار ادم فرستادهاز همه لحاظ هم ادم ...

عجب خب ببین ریشه این تفکرت چیه نسبت بهش 

از کجا آب میخوره ،اگر ازش دلگیری بهش بگو ،ولی اگه شرایط و بقیه چیزاش باب دلته باهاش اوکی شو ،بعدا حسرت نخوری

عجب خب ببین ریشه این تفکرت چیه نسبت بهش از کجا آب میخوره ،اگر ازش دلگیری بهش بگو ،ولی اگه شرایط و بق ...

اصن هرچقدر فكر ميكنم هيچ دليلي پيدا نميكنم كه حتي  يذره باعث رد كردنش باشه 🥲

چیز بدی ازش دیدی ،متوجه خیانت شدی چرا خب

نهههه هيچ چيز بدي نديدم 

نه بهم خيانت كرد نه حرف بد زد هيچي

ادم ساكتيه سرش تو كار خودشه 

هميشه چ اون موقع ك باهم بوديم چ اين چندسال پشتم بود 🥲 اگه ي موضوعي پيش ميومد