2777
2789
عنوان

بنظرتون جدا بشم یا ن❗

341 بازدید | 18 پست

نیاز عاطفیمو اصلا برطرف نمیکنه برعکس همش بی مهری ازش میبینم و عصبیم میکنه توی این رابطه من هیچ چیز مثبتی ازش دریافت نمیکنم که بخاطرش بمونم برعکس همش روی عصابمه و اگر جداشم ارامش دارم حداقل،  پشیمونم ازدواج کردم و دلم میخواد برای همیشه مجرد بمونم الان چندماهه ی محبت صادقانه حسرتش به دلم مونده و فقط برام بهونه میاره و ازم فاصله میگیره دعوارو چاق میکنه بعد میندازه گردن من اوایل میگفتم خب حق داره خستس فشار کار و زندگیه کوتاه میومدم ولی پروتر شده همش دنبال اینکه عقدهاش از هرجایی رو سرمن خالی کنه تا خودش اروم شه منم همه جوره بهش احترام بزارم و حمالش باشم ولی اون حتی ی محبتو زیادی بدونه چون نیاز عاطفیم رفع نمیشه همش حس تنهایی دارم و عصبیم تحملش برام سخت شده اگر نباشه توی زندگیم میگم کسی نیست و خودم ی کاریش میکنم ولی وقتی هست و نقش شلغمو داره عصبیم میکنه ، بخاطر اینکه نیاز عاطفی ، مالی ، توجه به خواسته هام نیازهام و...نداره و خصوصا خانوادشو به من ترجیح میده تصمیم به جدایی دارم نظر شماها چیه

عقدین یا عروسی ؟

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید حرفای شوهرت هم شنید 

طلاق جیزی نیست که ما بگیم و شما را شیر کنیم و از چاله بندازیم تو چاه 

بهتره به یه مشاور خبره و کاربلد مراجعه کنید

گاهی وقتا یه نفر سوم حرفاتون را بشنوه و راه حلش ممکنه آب روی آتیش زندگیتون بشه 

یکبار به زندگیت فرصت بده سهل انگاری نکن و برو مشاوره 

بنظرم بشین خوبیا و بدیاشو بنویس 

بسنج ببین بی انصافی نکنی ی وقت

موقع دلخوری از دید هر دوتون ب قضیه نگاه کن

و حتما زیر نظر ی مشاور برو

ن هر مشاوری ی ادم خبره

من حس میکنم مشکلاتت قابل حله

گلم طلاق گرفتن تبعات کم ندارم بخصوص برای خانم 

بهترینها نصیبت

به نظرم اینقد این گوشی ها و اینستا و بلاگر هارو دیدین خیلی پر توقع شدین و دلسرد برا همون تا یه چیزی میشه طلاق خب بمون درستش کن زنا هرکاری که بخوان میتونن انجام بدن خب حالا بهونه میارن که اینجوریه فلانه 

خواهر من بیرون هو هیچ خبری نیس بخدا بمون شوهرتو درست کن بخدا این زندگی بلاگرا همش جلو دوربین برا فالووره تورو خدا خودتونو با اونا مقایسه نکنین من ۱۵سالم بود ازدواج کردم همسرم دست بزن داشتو میگفت فلان ساعت خونه باشی هرجایی خواستی خودم میبرمت یه کلمه حتی به مامانم نگفتم خودم موندم درستش کردم زندگی مو ساختم چون دوس داشتم زندگی مو الان ۲۴سالمه دوتا بچه دارم خدارو شکر راضی ام منظورم اینه کسی که بخواد راهشو پیدا میکنه نه بهونه شو 

بعد از طلاق همچنان وضعیت برایه یه خانم گل و بلبل نیست

آسیب روحی و اجتماعی زیادی میبینی 

۸۵ درصد خانم ها از طلاق پشیمون میشند اونایی هم که ازدواج می‌کنند تعارف که نداریم بهم ۹۰ درصدشون حسرت زندگی قبل را دارند چون به هر حال هیچ آدمی کامل نیست یکی آدم عاطفی و بدون پوله زنش میگه مهرو محبت برا من نون و آب و خرجی نمیشه

یکی بی عاطفه و پولدار که زنش میگه دنیا پول هم داشته باشی عاطفه  نداشته باشی بدرد نمیخوره

یکی پولدار و معتاد یکی پولدار و خائن یکی فقیر و خانواده دوست 

یکی دغل باز و چرب زبون و خائن 

همه کامل نیستن برو مشاوره خانم گل اگه دوستش داری زندگیت را ترمیم کن نه تعویض