[QUOTE=363831214]دورت بگردم من الهیییی خوش قلب من مهربون ترین همین که جوابمو دادی برام دعا کردی کلیه برام عزیزدلمممم ...[/QUOTقربونت برم که اینقدر قشنگ محبت میکنی انشاالله توکل به خدا و به حق محمد و علی و مادرمون زهرا این ماه از خبر بارداریت ذوق زده شی مطمئنم مادر نمونه ای میشی از حضرت زهرا بخواه برات مادری کنه من هم همیشه ازش میخوام برام مادری کنه
میتونم یه پیشنهاد بدم البته قبلش با دکتر راجبش حرف بزنید چون من دقیق نمیدونم شرایط بدنیتون و خواستتون چیه اگه به مدت سه ماه سیاهدانه مصرف کنی حالا با عسل اصل باشه بهتر و یا با خرما کلا چیزایی که طبع گرم دارن یا حتی خالی مصرف کن یک آشنای نزدیک بعد از چند سال انتظار و دکتر و اینا به پیشنهاد دکتر طب سنتی سیاه دانه مصرف میکرد و الحمدالله ماه سوم باردار شد بدون مصرف دارو
و یه چیز دیگه گنجشک کبابی خودتو شوهرت کباب کنید بخورید موز و توت فرنگی مصرف کنید هر روز یک دانه فلفل سیاه شما و شوهرت بخورید و سعی کنید خیلی عذر میخوام شرمنده میگم بعد ر ا ب ط ه یه بالشت زیر کمر بزاری و پاهات رو روی دیوار بایستونی و بعد نیم ساعت بلند بشی سعی کن مرتب شده هفته یکبار توی آفتابه آب و جوش شیرین قاطی کنی و خودتو بشورید خرما و زنجبیل و زیره و رازونه و سیاهدانه قاطی کن و هرشب تو و شوهرت بخورید ببخشید اینا رو گفتم یا دخالت کردم ولی تجربه های اطرافیان رو خواستم بگم و اینم بگم علاوه بر باردارشدنشون جنسیت پسر شد و به هر حال چه دختر چه پسر فرشته های زمینی از طرف خدا هستن من خودم دوتا دختر دارم که با ده ها پسر عوضشون نمیکنم الهی به حق فاطمه الزهرا این ماه باردار بشی و به مراد دلت برسی و نه ماه بعدش بچه خوشگلت توی دستت بگیریش و بوش کنی