2777
2789

یه دنیا ممنون برای تمام دعاهای خیرتون نمیدونم کی هستید کجا هستید ولی این دعای خیر شما بود که من لبخند به لبمه مهربون ها شما خیلی دلتون پاکه انشاالله خدا حاجت هاتون رو برآورده کنه و سلامتی و خوشی و روزی پربرکت توی زندگیتون قرار بده به حق محمد و  علی و اولاد علی انشالله همیشه دلتون شاد باشه تا الان خیلی چیزها برطرف شد دعا کنید لطفا بتونم صدای مامانم رو بشنوم و راستی از داداشم عذر خواهی کردم هرچی باشه درسته ناتنیه ولی من از بچگی وابستشون بودم و اونا خدایی خیلی هوامو داشتن اون دو روز خیلی عصبانی بودم ولی خب من واقعا برادر و زن برادرم رو دوست دارم امروز زن برادرم اومد کلی بهم روحیه داد و هوامو خیلی داشت چقدر هم کمکم کرد خدا خیرش بده تو بدترین موقع که داشتم احساس خفگی میکردم اومد پیشم و پا به پام گریه کرد الهی خدا سلامتی و خوشی روزی پربرکت برای خودش و بچه هاش و خانوادش قرار بده واقعا برام خواهری کرد چقدر پشیمونم که در موردش خوب فکر نمیکردم و بدیشو گفتم اون قلبا خیلی خیلی مهربونه خدا رو شکر دارمش دعا کنید برادرام و مامان و بابام رو  با شادی و بدون استرس ببینمشون و اونا روی خوش بهم نشون بدن که انگار هیچ ناراحتی اتفاق نیفتاده خیلی ممنون یه عالمه ممنون زیر سایه خدا و حضرت فاطمه باشید واقعا مدیونتونم شکر خدایا شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تاپیک گلی ک شوهرم خریده رو نظر بدی بعد گزاشش کنی دستت طلا برات حمد میخونم🥲میترسم شناسایی شم

عزیزم برات حمد خوندم صلوات فرستادم و دعا کردم که زندگیت پر از شادی و تندرستی و روزی پر برکت برای خودت و عزیزانت باشه 

راستش من چند روزه وارد سایت شدم و خواننده خاموش بودم تا این مدت اصلا بلد نیستم چطور گزارش بدم حتی بلد نبودم چجوری با سایت کار کنم و تاپیک و پست بنویسم  شرمنده ولی انشاالله هر مشکلی داری حل بشه خواهرای عزیزم اگه میشه درخواستی که این خانم مهربان ازم داشتن رو براش انجام بدید من بلد نیستم واقعا شرمندتم خواهر مهربون و خوش قلب  

عزیزم برات حمد خوندم صلوات فرستادم و دعا کردم که زندگیت پر از شادی و تندرستی و روزی پر برکت برای خود ...

دورت بگردم من الهیییی

خوش قلب من مهربون ترین همین که جوابمو دادی برام دعا کردی کلیه برام عزیزدلمممم

قربونت برم مرسییی فداسرت ک بلد نیسی عزیزم

تو که انقد  خوبی قلب به این مهربونی داری میشه برا دعا کنی این ماه جواب بی بی چکم منفی نشه این ماه بگیره منم مامان کوچولو شم🥲

[QUOTE=363831214]دورت بگردم من الهیییی خوش قلب من مهربون ترین همین که جوابمو دادی برام دعا کردی کلیه برام عزیزدلمممم ...[/QUOTقربونت برم که اینقدر قشنگ محبت میکنی انشاالله توکل به خدا و به حق محمد و  علی و مادرمون زهرا این ماه از خبر بارداریت ذوق زده شی مطمئنم مادر نمونه ای میشی از حضرت زهرا بخواه برات مادری کنه من هم همیشه ازش میخوام برام مادری کنه 

میتونم یه پیشنهاد بدم البته قبلش با دکتر راجبش حرف بزنید چون من دقیق نمیدونم شرایط بدنیتون و خواستتون چیه اگه به مدت سه ماه سیاهدانه مصرف کنی حالا با عسل اصل باشه بهتر و یا با خرما کلا چیزایی که طبع گرم دارن یا حتی خالی مصرف کن یک آشنای نزدیک بعد از چند سال انتظار و دکتر و اینا به پیشنهاد دکتر طب سنتی سیاه دانه مصرف می‌کرد و الحمدالله ماه سوم باردار شد بدون مصرف دارو 

و یه چیز دیگه گنجشک کبابی خودتو شوهرت کباب کنید بخورید موز و توت فرنگی مصرف کنید هر روز یک دانه فلفل سیاه شما و شوهرت بخورید و سعی کنید خیلی عذر میخوام شرمنده میگم بعد ر ا ب ط ه یه بالشت زیر کمر بزاری و پاهات رو روی دیوار بایستونی و بعد نیم ساعت بلند بشی سعی کن مرتب شده هفته یکبار توی آفتابه آب و جوش شیرین قاطی کنی و خودتو بشورید خرما و زنجبیل و زیره و رازونه و سیاهدانه قاطی کن و هرشب تو و شوهرت بخورید  ببخشید اینا رو گفتم یا دخالت کردم ولی تجربه های اطرافیان رو خواستم بگم و اینم بگم علاوه بر باردارشدنشون جنسیت پسر شد و به هر حال چه دختر چه پسر فرشته های زمینی از طرف خدا هستن من خودم دوتا دختر دارم که با ده ها پسر عوضشون نمیکنم الهی به حق فاطمه الزهرا این ماه باردار بشی و به مراد دلت برسی و نه ماه بعدش بچه خوشگلت توی دستت بگیریش و بوش کنی 

توروخدا برای من دعا کن یکار خب تو شهر خودم پیدا بشه برای همیشه با شوهرم بریم اونجا

انشاالله عزیزم که حاجتت با به میل خواستم برآورده بشه انشاالله شغلی که توی شهرت پیدا میکنی زندگیتون رو سرشار ارز روزی پربرکت قرار بده انشاالله رزق و روزتون چند برابر بشه و نوی شهر خودت با آرامش کنار شوهرت زندگی کنی توکل به خدا علی یارت

انشاالله عزیزم که حاجتت با به میل خواستم برآورده بشه انشاالله شغلی که توی شهرت پیدا میکنی زندگیتون ر ...

خواستت ببخشید تایپ اشتباه اومد خواستم نه منظورم خواستت هست شرمنده 

میشه برای منم دعا کنید یه ازدواج عالی داشته باشم؟

انشاالله خدا برات کسی رو سر راهت قرار بده که هم احساس خوشبختی هم شادی هم تندرستی هم روزی چند برابر برکت داشته باشی انشاالله یک شوهر صالح و پاک سر راهت قرار بگیره و یه عمر کنارش خوشبخت زندگی کنی توکل به خدا