2777
2789

اگه یه مشکل جسمی داشته باشین که قابل حل نباشه و خواستگارتون به روتون بیاره ، مستقیم نگه که ناراحت نشین ، ولی مثلا غیر مستقیم اشاره کنه بهش و بگه برام مهمه و بگه کمکت میکنم حلش کنی 

ناراحت میشین؟ یا بنظرتون حرف بدی نزده؟ بنظرتون ممکنه بعدا به روتون بیاره توی زندگی؟

اگه سوالی در مورد رفتارای دیگه اش دارین بپرسین که بگم 

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ناراحت بشم ولی حرف بدی نزده

وقتی میگه کمکت میکنم حلش کنی سو نیت نداره 

خواستگاره. تا حدودی حق داره در مورد مشکل صحبت کنه

شما هم جای اون بودی این حق رو داشتی

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
وقتی میگی قابل حل نیست اون میخاد چجوری کمکت کنه؟

قابل حل غیرممکن نیست ولی خب مثلا خیلی پول زیادی میخواد و ممکنه اصلا حل نشه

ممکنه دوستم داشته باشه که اینو گفته؟ مثلا میتونست دیگه ادامه نده وقتی مشکلم رو دید 

اگه میگی قابل حل نیس و اون آقا همین اول کاری میگه که برام مهمه،پس شاید فردا روزی بازم به روتون بیاره ...

وقتی گفت برام مهمه گفتم اوکی میتونی بری با کسی که این مشکل رو نداره من همینجوری با خودم اوکی ام دلم نمیخواد استرس اینو داشته باشم که قراره در موردم چی فکر کنی

بعدش گفت که نمیخواسته ناراحتم کنه و فقط میخواسته کمکم کنه 

شاید ناراحت بشم ولی حرف بدی نزدهوقتی میگه کمکت میکنم حلش کنی سو نیت نداره خواستگاره. تا حدودی حق دار ...

بنظرت ممکنه بعدا روش حساس بشه؟ یا اصلا بهش بگم که خودم روش خیلی حساسم و دلم نمیخواد در موردش حرف بزنم؟ :(

خب اونقدری توان مالی داره که بری عمل؟

واقعا نمیدونم

شغل خوبی داره و میدونم که ارث زیادی هم بهش رسیده

اما در مورد اینکه بخواد بهم پول بده برم عمل کنم یا نه چیزی نگفته چیزی هم نپرسیدم 

کمک اون یعنی دادن پول دیگه

عزیزم شما متاهلی، بنظرت آقایون توی زندگی متاهلی به این چیزا اهمیت میدن زیاد؟ میدونم آدما با هم فرق میکنن ها ولی در حالت کلی میخوام بدونم زندگی متاهلی همش استرس اینو داری که الان شوهرت در موردت چی فکر میکنه یا عادی میشه بعد از مدتی؟

عزیزم شما متاهلی، بنظرت آقایون توی زندگی متاهلی به این چیزا اهمیت میدن زیاد؟ میدونم آدما با هم فرق م ...

بعداز یه مدت عادی میشه کمی.

ولی خواستگار شماکه ازالان بهت میگه واسم این مشکلت مهمه، شاید براش عادی نشه شاید.