2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ مقوی درست کن

همه چیز بریز توش با ماهیچه گوسفند بعد میکس کن بده بهش

ماهیچه بذار تو شیشه عصاره شو با خودش همراه کته بده بخوره

سرلاک خودت درست کن با بیسکوییت چند غله وموز و شیر یا آب حوشیده خنک و خرما و پودر مغز ها 

عصاره قلم گوساله بگیر توی غذاهاش بریز

خرمارو تو آبجوش میخیسوندم بعداز صافی رد میکردم پوستش گرفته میشد پورشو میدادم بهش.

سیب زمینی و تخم مرغم البته واسه بهداشتش جدا جدا میپختم با آب جوش سرد شده و کره میکس میکردم میدادم بهش ام تپل کننده بود هم خیلی دوست داشت

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

پای مرغ 

روی فرنی بادام یا گردو رنده کن بده بخوره 

آرد و یکم شیره خرما و شیر و یذره وانیل پکنیک پودر قاطی میکنم کلوچه درست میکنم میدم بخوره 

سیب آبپز میکنم با یکم نبات خنک ک شد میدم بخوره مثل کنسرو سیب 

برای سوپ حتما شوید یا جعفری بزن یذره لیموترش مقوی باشه براش و جوپرک 

برنج و کره و ماست میدم بخوره 

رطب میدم نرمه 

موز تا سه سالگی نده با عسل وخربزه

چرا اطلاعات تشتباه میدی.تو  کارت بهداشت جزو اولین میوه مجازه موز و سیب

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......