2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

133 بازدید | 13 پست

خانما بیاید کمک خواهر شوهرم یه سال از من کوچیک تره خیلی پرو و بی ادبه و هروقت من با شوهرم حرف میزنم می پره وسط حرف زدنامون یا جای داداشش خودش جوابمو میده حتی وقتی که دارم با شوهرم شوخی میکنم یا با شوخی باهاش کلکل می کنم میپره وسط از داداشش دفاع میکنه  تک دختر و تک پسرن و خیلی به داداشش وابستس میخوام با احترام بهش بفهمونم که کارش غلطه ولی نمی خوام پای شوهرمو بیارم وسط نمیخوام رابطش با خواهرش خراب بشه گناه داره ولی همزمان اعصابمو خورد میکنه لطفا بگید چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حدو حدود داشته باش جلو خانواده شوهر

و به خصوص جلوی همچین خواهرشوهری

نباید جلو اونا شوخی و کلکل کنی با شوهرت

حرفای شخیصتونم جلو جمع نزنید

تو جمع فقط شوهرتو تایید کن و بهش توجه کن مثلا میوه ای پوست بکن

اصلا حسادت خانوادشو تحریک نکن با نشون دادن شوخی و صمیمیتت

محل نده البته اگ مثل خواهرشوهرمن نفهم باشه ک کلا هیچی فایده نداره...منو شوهرم شوخی کنیم و کلکل این مث قاشق نشسته خودشو میندازه وسط مثلا طرف شوهرمو میگیره ما همچنان اصلا محل نمیدیم ۴ساله هم ازدواج کردیم...خواهرشوهرم ۵۳_۴سالشه

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
عزیزم حدو حدود داشته باش جلو خانواده شوهرو به خصوص جلوی همچین خواهرشوهرینباید جلو اونا شوخی و کلکل ک ...

واای یعنی ممکنه از حسودی باشه اصلا به ذهنم نیومده بود اخه من رو خود خواهر شوهرم به همسرم معرفی کرد چندین سال پیش ما با هم کلاس زبان می رفتیم و خواهرشوهرم از اون موقع منو تو ذهنش برا داداشش گرفته بود 😅

واای یعنی ممکنه از حسودی باشه اصلا به ذهنم نیومده بود اخه من رو خود خواهر شوهرم به همسرم معرفی کرد چ ...

ممکنم هس حسودی نباشه

تو جمع وقتی حرف میزنی توقع داری اون فقط نگاتون کنه؟

اونم اونجاس دیگه حرف میزنه

خودت باید حریم داشته باشی که نداری

محل نده البته اگ مثل خواهرشوهرمن نفهم باشه ک کلا هیچی فایده نداره...منو شوهرم شوخی کنیم و کلکل این م ...

وااای عزیزم  خواهر شوهرت مجرده ؟ خواهر شوهرم 23 سالشه و دارم همین کار رو میکنم ولی درک نمیکنه متاسفانه  

ممکنم هس حسودی نباشهتو جمع وقتی حرف میزنی توقع داری اون فقط نگاتون کنه؟اونم اونجاس دیگه حرف میزنهخود ...

اخه مثلا تو ماشین داریم جاییی میریم یا سر میز غذا مثلا این کار میکنه گفتم که به خاطر شرایطی مدتی مجبوریم با خونواده شوهرم زندگی کنیم بنابراین خیلی پیش میاد که باهم یجا باشیم ادم که نمیتونه همه حرفاشو تو اتاق بزنه بعد بیرون مثه چوب خشک باشه حالا جای سرزنش من بیا فکرامونو رو هم بزاریم شاید برا من بیچاره یه راه حلی پیدا کردیم 

وااای عزیزم خواهر شوهرت مجرده ؟ خواهر شوهرم 23 سالشه و دارم همین کار رو میکنم ولی درک نمیکنه متاسفا ...

اره متاسفانه..محل نده هرروشی بگی من رفتم هیچکدوم تاثیر نداشت 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
اخه مثلا تو ماشین داریم جاییی میریم یا سر میز غذا مثلا این کار میکنه گفتم که به خاطر شرایطی مدتی مجب ...

سرزنش چیه؟

راهش همینه

با خانواده شوهر دوری و دوستی

میخوای جنگ کنی باهاش؟؟

سیاست داشته باش

حرفاتو برو اخر شب تو اتاق بزن با شوهرت

از من به تو نصیحت

حالا هی بگو نمیشه

منم دو ماه خونه مادرشوهرم موندم

همچین خواهرشوهر پروییم داشتم

نمیتونی سر غذا و تو ماشین با شوهرت کمتر حرف بزنی واقعا؟

همه جاهم مگه باید خواهرشوهرت باهاتون بیاد؟

دوتایی بیرون نمیرین؟

اگه یه احترام طولانی برای یه عمر میخوای خودت حفظ چن وقت

خوددانی