2777
2789
عنوان

درد واژن اخرای بارداری

163 بازدید | 18 پست

سلام من الان ۱هفته میشه که درد واژن دارم میشینم یا بلند میشم خیلی درد میکنه خیلی ببخشید حتی دستشویی نمیتونم بشینم دردم میاد از چیه آخه هفته ۳۷ بارداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خاطر حس فشار هست....انشالله تموم میشه و به سلامتی میاد تو بغلت

انشالله بخدا خسته شدم آنروز زنگ زدم دکترم گفت حتما برو بیمارستان معاینه بشی احتمالا بستری بشی یکم ترسیدم

خواهر تو اخراشی من هفته ۳۳ام تیر میکشه واژنم چی بگم🥲

سلام خوبی خواهر،تیکر بارداریت تقریبا با من یکیه من تاریخ آخرین پریودیم یادم نیست چون منظم نبود گفتم ببینم برا شما چه تاریخی بوده و تاریخ زایمان کی بهت دادن؟

سلام خوبی خواهر،تیکر بارداریت تقریبا با من یکیه من تاریخ آخرین پریودیم یادم نیست چون منظم نبود گفتم ...

عزیزم شرمنده من بارداری پنهان بودم یعنی اوایل بارداری پریود می‌شدم حدودا ۴ماهگی متوجه بارداریم شدم

دکترم ۶اردیبهشت تخمین زده بارداری مو

سونو گرافی آن تی ۱۴بهمن زایمان رو زده

سونو ۲۸هفته ۹بهمن

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀