2777
2789
عنوان

دردودل های یک مادر عصبی😔

658 بازدید | 19 پست

بچه ها من پسرم دوسال و ۴ ماهشه

گاهی انگار یادم میره بچس

وقتی اشتباهی میکنه دعواش میکنه....نمیام خیلی طولانی دعواش کنم ها ولی مثلا اشتباهی میکنه حرابکاری میکنه میزنم رو دستش...یا اگ خیلی کارش بد باشه داد میزنم

اخم میکنم بهش....هیکلش یکم درشته گاهی خودمم یادم میره دوسالشه...بچع های دوستام انقدر ریز و ضعیف هستن اصلا میبینمشون فقط دوس دارم بغلشون کنم و بوسشون کنم ولی پسرمن  ی جور دیگس 

همش دوس داره کرم بریزه دوس داره لجبازی کنه اصلا باهیچ اسباب بازی بازی نمیکنه فقط اخلاقش تا هوا گرم بود بهتر بود هرروز میبردمش پارک بیرون میرفت بازی میکرد الان انکار افسردگی گرفته خودمم همین طور ۲۴ساعته تنهاییم تو خونه...من تو گوشی میخام باشم اونم میاد گریه میکنه میخاد تو گوشی فیلم ببینه یا بازی کنه....تنها تفریخش همینه....ولی مثلا من حس میکنم

به اندازه قبل دوسش ندارم یعنی دارم ها ولی یکم بی رحم و بی حوصله شدم...بازی نمیکنم باهاش...نقاشی نمیکشم...اونم حوصلش سربره خرابکاری کنه دعواش میکنم یا روی دستش میزنم 

حالم اصلا خوب نیست....امشب عذاب وجدان نمیزاره بخوابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار من تاپیک زدم دخترم ۲۲ ماهشه ریزه تقریبا، گاهی میگم چطوری دلم میاد 

ولی سرگرمی نداره تو خونه از صبح تا شب نمیخابه شب هم با دعوا...

خودش و من و میزنه چنگ میندازه 

حق دارع ولی بازی نمیکنم زیاد باهاش😔

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
عزیزم تو فقط خسته ای و بی حوصله وگرنه مامان خوبی هستی منم گاهی وقتا کم میارم عصبی میشم برای خودتون س ...

هواسرده همسرم اجازه نمیده میگه نبر همه مریضن 

همش خونه ایم 

ولی انشالله میخام برم شهرستان خونه مامانم اینا

انگار من تاپیک زدم دخترم ۲۲ ماهشه ریزه تقریبا، گاهی میگم چطوری دلم میاد ولی سرگرمی نداره تو خونه از ...

پسر منم چنگ میزنه میزنه مارو 

دلیلش اینه حوصلش سر میره دلش بازی میخاد

هیجان دلش میخاد

شبا میزارم حسابی خسته بشه بعد غش میکنه از خواب

عزیزدلم شمافقط خسته ای . باید فرصت باشه برا خودت وقت بذاری تنهایی بری قدم بزنی بری خرید روحیه ت عوض شه.. عزیزم بچه ها از ۲ سالگی به بعد لجبازی شون شروع میشه بد خلقی میکنن هروقت ازش عصبانی شدی فقط ازش دور شو داد نزن نزنش.. اون طبق طبیعتش داره پیش میره حالا بعضیا ارومترن بعضیام شیطون . هروقت خسته شدی به این فک کن این روزام میگذرع و دوباره براخودت وقت پیدا میکنی پسرت مستقل میشه خودش کاراشو میکنه بهتر میتونی استراحت کنی و ی روزی دلت برا همین روزات تنگ میشه حتما 

همش از گوشیه.ازفردا کمتر برو سراغ گوشیت .بچت تمام این لجبازیش به خاطر کم محلی شماست .صبح که خوابه بر ...

وای راست گفتی از فردا همین کارو میکنم قول میدممم

نهایتش پادکست میزارم با ایرپاد گوش میدم

یه ذره آرد بردار وبا اب و کمی روغن قاطی کن میشه خمیر بازی انگار من خیلی بچم دوست داره باهم مار .شیرینی .توپ درست میکنیم.گاهی چشماتو ببند بگو قایم بشه وپیداش کن .گاهی اهنگ بذارباهم برقصین .دومینو بگیر باهم برج درست کنید و ببینید کدوم زودتر میتونه از دور بهش توپ بزنه و خرابش کنه😂

شما چطوری میتونی مثلا بچت دست کنه تو کیسه برنج و پخشش کنه عصبی نشی؟

خب من دفعه ی دیگه کیسه برنج رو ی جایی میذارم ک نتونه دست بزنه... پسر منم شیطونه وقتی دست به چیزی میزنه که بده کثیف کاری میشه یا خطرناکه تنها راهش اینه که جا به جاش کنم ی جا ک جاشو بلد نباشه ی چندبار ک نبیندش کلا از یادش میره و دیگع نمیرع دنبالش