2777
2789

بچه ها دایی من ۳۸ سالشه مهندسه دکترا داره شغلشم مرتبط با رشته تحصیلیش هست بیزنس خودشو داره خونه ماشین ملک ظاهر اوکی همه چیزش خوبه اما ازدواج نمیکنه 

فقط هم مامانمو داره که مامانم اصلا حواسش نیست مادربزرگم هم پیر و مریضه میمونه من من واسش پیدا کنم؟ 

از کجا پیدا کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودش ح زدی؟

آره خودش هم به مرحله ای رسیده که دیگه داره احساس نیاز به تشکیل زندگی میکنه اما ایشون شهرستان هستن اونجا محیط کوچیکی هست واقعا محدودیت هست برای کیس ازدواج 

طرف بااین همه موفقیت و وجنات و تحصیلات بنظرت خودش درک و شعور کافی نداره واسه زندگیش تصمیم بگیره؟ تو ...

آخه براش ناراحتم ایشون بسیار انسان درستی هستن حیفه تنها بمونه و اینکه خیلیا رو دیدم خب خانواده ها حمایت میکنن یا بهشون کیس معرفی میکنن که به ازدواج ختم بشه اما ایشون واقعا کسی و نداره شرایط خانوادگیش و که توضیح دادم🥲

آخه براش ناراحتم ایشون بسیار انسان درستی هستن حیفه تنها بمونه و اینکه خیلیا رو دیدم خب خانواده ها حم ...

حیف اینه کاری که نمیخواد بزور واسش انجام بدید قطعا مرد ۳۸ ساله که انقدر تو اجتماع اگه قصد ازدواج داشت خودش ازدواج میکرد.و قطعا تاالان ده ها کیس مناسبم سرراهش بوده.

۳۸ سال سنی نیست که تو براشون پیدا کنی شرایطشون که اوکیه به نظرم اگه بخوان خودشون با یکی آشنا میشن

آخه ایشون شهرستان هستن و اینکه اونجا محیط کوچیکه و واقعا محدودیت کیس هستش برای ازدواج یعنی اکثرا زود ازدواج میکنن و خب کسی نمیمونه