2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنید،اخلاقش ب این صفات نمیخوره🤔

معنای قلب سفید هست 

دیگه راجب شخصی ک این قلب رو بیو گذاشته اطلاعی ندارم اینم ممکن هست الکی گذاشته باشن صرفا زیبایی قلب سفید

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

معنای قلب سفید هست دیگه راجب شخصی ک این قلب رو بیو گذاشته اطلاعی ندارم اینم ممکن هست الکی گذاشته باش ...

درسته👌🏻

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
سلام عزیزم . الان تو یه تاپیک دیگه دیدم شما گفتید هک تلگرامو بلدید . میشه کمکم کنید لطفا .

سلام،برای کی میخوایین،خوب فکراتونو قبلش بکنید،چون مث من،هم خیلی پشیمون میشین،هم عذاب وجدان میگیرید😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بگو عزیزم انقد فکر کردم دارم میمیرم

باید گوشیش دستت باشه اخه،میتونی گوشیشو تا وقتی کد میاد ازش بگیری؟؟؟

گوشیش ساده ست . ولی با همین خطی که توشه ، توی گوشی هوشمند اکانت داره

عیب نداره ولی باید گوشیشونو دستت بگیری،

تلگرام رو توی گوشی خودت نصب کنی

جایی ک میزنه شماره تلفن ،شماره همسرتونو بزنید،

ب گوشی ایشون کد میاد،کد رو بزنید و تمام