2777
2789

یعنی اعصاب برام نمونده همه وسایل خونه رو پودر کردم اقا ماجرا ازین قرار ک دوست این شوهر عتیقم تصمیم گرفت ک همسرشو با ما اشنا کنه این ماجرا برمیگرده به سه ماه پیش همزمان وقتی ک من افسرده شده بودم اقا این خانومش از وقتی که شوهرمو دیده بهش پیله کرده شماره ی این عتیقه رو از گوشی همسرش گرفته شماره ی منو هم گرفته  هی پیام میداد وقت و بی وقت زنگ میزنه وقتی مهمونی میاد خونمون باور نمیکنید با تاپ شلوارک میگرده یا لباسای تنگ انقد هم میکاپ میکنه انگار اومده عروسی این خر منم شروع کرد ب مقایسه کردن و اینحرفا حالا بماند ک چقد در این مدت دعوا میکردیم

اقا اره من لاغر شدم اعصابم ضعیف شده ولی خودش ک می دید ک دارم تلاش میکنم ک بهتر شم دیگه اینکارات چیه ک هی جواب پیاماشو میدی تمتساشو جواب میدی باهاش شوخی میکنی یعنی چی ها یعنی چی بم میگه از پشت کوه اومدی اصلا اره از پشت کوه اومدم همینی که هست می خوای چیکار کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این هفته سرماخوردگی شدید گرفتم ک دو روز اول تب داشتم و بستری بودم اقا اینارو دعوت کرده خونمون

بخدا دیگه نمیشناسمش قسم ب کی بخورم ک شوهرم بدون اجازه ی من اب نمیخورد چطور یه روزه انقد عوض شده من نمیدونم جیگرم خون شده

تا رسیدیم خونه گفت دعوتن حوصله ی دعوا و اینا رو نداشتم همشو تو خودم ریختم

خب ادامشو بگو

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

حالا این هفته سرماخوردگی شدید گرفتم ک دو روز اول تب داشتم و بستری بودم اقا اینارو دعوت کرده خونمونبخ ...

بشین‌با شوهرت حرف بزن کنترلش کن اینایی ک از شوهرت میگی واقعا از تجربیاتی ک از اطرافیانم دیدم اصلااااا خوب‌نیس خدایی نکرده‌ ادمه دیگ ی وقت زبونم لال....

همسرش رفت سرویس بهداشتی منم رفتم اشپزخونه ب بهونه اب خوردن صورتمو تب زدم ک یکیم اروم شدم اومدم دیدم خانم دستشو گذاشته رو شونه هسمرم هی خودش هم نزدیک میکرد منو میگی خون تو رگام متوقف شد ی کربلایی ب پا کردم فاجعه همه حرص و عصبانیتمو اول سر اون زنیکه خالی کردم جوری موهاشو کندم قشنگ حس دیدم کچل شد وقتی زدن بیرون تازه جنونم عود کرد دست بلند کرد میخواست منو بزنه کثافت زدم از مردونگی ساقطش کردم بینیشم با سینی چایی شکوندم و از خونه انداختمش بیرون