2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشور کلا پاکسازی میکنه ولی هر ماه یه جای معتبر بری پاکسازی و از اسکراپ ها استفاده کنی هم خیلی خوبه ...

نه والا راستش رو بگم اصلآ برای پاکسازی نمیرم میخوام روش‌های خونگی امتحان کنم  

نه والا راستش رو بگم اصلآ برای پاکسازی نمیرم میخوام روش‌های خونگی امتحان کنم

روش های خونگی هم خوبه بستگی داره پوستت چی باشه من یه مدت جای جوش داشتم باید میرفتم مزو نیدلینگ ولی الان پوستم صافه صافه 

فقط ماهی دوبار اسکراب 

و پاکسازی پوست واسه حال خوبش میرم 

روش های خونگی هم خوبه بستگی داره پوستت چی باشه من یه مدت جای جوش داشتم باید میرفتم مزو نیدلینگ ولی ا ...

خوش بحالت پوست صافه من پوستم چربه و منافذ پوستم بازه عین پوست پرتغال متاسفانه  خیلی عذاب میکشم اعتماد به نفس میاره پایین 

خوش بحالت پوست صافه من پوستم چربه و منافذ پوستم بازه عین پوست پرتغال متاسفانه خیلی عذاب میکشم اعتما ...

میفهمم عزیزم 

سعی کن یه دکتر خوب بری 

ببینی درمان میشه 

چون منم خیلی جای جوش داشتم 

۵ جلسه رفتم مزو نیدلینگ 

میفهمم عزیزم سعی کن یه دکتر خوب بری ببینی درمان میشه چون منم خیلی جای جوش داشتم ۵ جلسه رفتم مزو نیدل ...

فداتشم ممنونم از راهنماییتون گلم شرمنده هزینه هر جلسه  مزونیدلینگ چنده؟؟؟؟