2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو حانواده شوهرت وقتی چشم رنگی نیست حتما شوهرت ژنشو نداره. شماهم یا ژنشو داری یا نداری. که در هر صورت بجتون چشمش قهوه ای میشه. 

اگه شما ژنشو داشته باشی و به بچه منتقل کنی فقط بچه ناقل این ژن میشه ولی این صفتو نشون نمیده چون چشم آبی یا سبز مغلوبه و فقط در صورتی خودشو نشون میده که ژن از هر دو والد برسه. 

خدا جونم من منتظرم، منتظرم یه ❤امید❤  وارد زندگیم کنی😍

عزیزم،دخترم هر دو تا پدربزرگش چشاشون ابیه،عمو و عمە اش هم چشم رنگی هستن،ولی چشماش مثل من و باباشه،قهوه ای هست

خواهرزاده ام فقط پدر من چشماش رنگیه،چشاش رنگی شده،تو کل فامیل پدری تا حالا یه دونه چشم رنگی نداشتن

عزیزم،دخترم هر دو تا پدربزرگش چشاشون ابیه،عمو و عمە اش هم چشم رنگی هستن،ولی چشماش مثل من و باباشه،قه ...

پدر بزرگ چشم رنگی . مادر بزرگ که قهوا ی بوده اما ژن رنگی رو داشته که بعضی بچه ها رنگی شدن بعضی ها قهوهای. برای قهوه ای چون صفت غالبه ژن از یک والد برسه کافیه اما برای رنگی که مغلوبه حتما باید هر دو والد ژنشو بدن

شوهر شما ژن قهوه ای رو از مادرش گرفتهو رنگیو از پدرش. شما هم فقط قهوای. پس چشم بچه قهوای میشه.

زنش میگن حتی منکنه تا هفت نسل قبل باشه و منتقل بشه

خواهرشوهرم و شوهرش هر دو چشماشون قهوه ای هستش و مادرشوهرمم چشم قهوه ای و تو فامیلشون ندارن

شوهره خواهرشوهرمم اصلا چشم رنگی ندارن،هر دو تا بچه اش چشم رنگین،اونم توسی خیلی خوشگل

پدر بزرگ چشم رنگی . مادر بزرگ که قهوا ی بوده اما ژن رنگی رو داشته که بعضی بچه ها رنگی شدن بعضی ها قه ...

البته میگی پدرتان رنگیه پس شما هم ژن رگیو داری.که در این صورت به احتمال 25 درصد بچه چشم سبز داره به احتمال 50 درصد قهوای با هر دو ژن و به احتمال 25 درصد قهوه ای با فقط ژن قهوه ای