2777
2789
عنوان

بنظرتون این آقا به درد ازدواج میخوره🤔🤔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 62 پست
عقل مارو ول کن عقل خودت چی میگه؟؟؟

همونطور که بالا گفتم احتمال اصلاح شدنش هست

ویژگی خوب دیگه هم داره مثلا به همه کمک میکنه و... 

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

خیلی جوونا بعد ازدواج سر به راه میشن 

خیلی جوونا هم که سر به راه بودن بعد ازدواج به گ....رفتن 

خلاصه پنجاه پنجاهه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چیکار میکنه 12شب به بعد؟ میره امامزاده رازو نیاز؟ قطعا مورد داره طرف

دور دور 

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

بستگی به خودتون داره

به شخصه دوس ندارم با مردی که  ادم معتقدی نیس ازدواج کنم و عصبیه 

هرچقدرم دست و دلباز باشه موقعی که عصبی بشه تموم خوبیاشو از دماغم درمیاره 

پس به درد من نمیخوره 

مرد صبور و آروم جذابه به نظرم

وقتی با آدمای عصبی باشی همش نگرانی یه جا ابروتو ببره

همونطور که بالا گفتم احتمال اصلاح شدنش هستویژگی خوب دیگه هم داره مثلا به همه کمک میکنه و...

ولللل کن دخترررر رهاااا کن. این تا این سنش درست نشده فکر کردی تغییر می‌کنه؟؟؟اصن با دیذ تغییرش باهاش باشی یاختی

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

فرشتس از اسمون اومده

تو مگه میتونی بفهمی موادی هست یا نه؟

تو اونی که دوس داری باشه برات خودت ساختی باور کردی

ازدواج الکی نیس تحقیق میخواد یه ادم زرنگ میخواد که ته توش. رو در بیاره

اون تاپیکم بهت گفتم مرد تمیز و سالم با خانواده اگر شغل شبانه نداشته باشه نهایت ۱۱ خونه اس

چرا؟ احتمال اصلاح شدنش هستا

هیچوقت فکر نکن که بتونی کسی رو اصلاح کنی مگر این که خودش بخواد

اگرم اصلاح بشه ببخشید که اینو میگم تا وقتی اون اصلاح بشه پدر خودت در میاد اعصابت صفررر میشه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

نه 

هیشکی اصلاح نمیشه نهایت یه مدت برا بدست اوردنت از کاراش عقب میشینه 

وگرنه صفت رفیق بازی و شبگردی و فلان خیلی کم قابل تغییرن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

۱۲ شب به بعد اگه کایه ای زیر نیم کاسه نباشه بیرون نمیره حالا عصبانیتش رو میشه مشاوره برد  اصلاح کرد فقط ۱۲ شب به بعد کجا میره ازش بپرس و بخواه دیگه نره بگو تو داری متاهل میشه حتی مجردان هم قبل ۱۲ میان خونه اونوقت این ۱۲ به بعد بیرون میره 

دیگه چیش موند؟؟اصلا و ابدا!مرد دختر باز عصبی تا اببببد کنسله

نه دختر باز که نه 

منظورم این بود هر تایمی با یه دختر بوده نه اینکه همزمان با چندتا باشه و خیانت کنه و هول باشه 

زیادم عصبی نیست