2777
2789

مدارس و ادارات شهرستان‌های استان تهران به جز دماوند و فیروزکوه چهارشنبه و پنج شنبه  #تعطيل است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: به علت تداوم آلودگی هوا، کلاس درس تمام مقاطع تحصیلی مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات، دستگاه‌های اجرایی، ملی، استانی و نهادهای عمومی و غیر دولتی به استثناي بانك ها و مراكز خدماتي و درماني استان تهران ، به جز شهرستانهاي #دماوند و #فیروزکوه برای فردا #چهارشنبه ۲۱ آذرماه و #پنج شنبه ۲۲ آذرماه تعطیل است، #رودهن نیز شامل مصوبه تعطیلی می‌شود.

✍ 📸 🎥 💻📱 ✍

💠 #آوای‌تعلیم

🇮🇷رسانه‌ای برای انعکاس اخبار مرتبط با آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران🇮🇷

📱 @ava_teo

💻https://teo.medu.gov.ir

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه معلوم نی چخبرهههه😂ما تهرانیم شماهم تهرانی؟

بله عزیزم تهرانم

چند وقته منتظرم بسته ام هستم امید داشتم فردا به دستم برسه😢😢

بله عزیزم تهرانمچند وقته منتظرم بسته ام هستم امید داشتم فردا به دستم برسه😢😢

فردا زنگ بزن اداره پست شاید باشن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

طبق این پیام اداره پست هم تعطیل هست؟

سلام عزیزم من در مورد تیروئید سرچ میکردم که تاپیک شما رو دیدم برا سال ۹۶ بود البته 

میشه لطف کنید بگید دخترتون بعد از مراجعه به تلگیر دیگه گلودرد نداشت؟؟

برای تلگیری باید بریم طب سنتی؟؟

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
سلام عزیزم من در مورد تیروئید سرچ میکردم که تاپیک شما رو دیدم برا سال ۹۶ بود البته میشه لطف کنید بگی ...

سلام عزیزم

بله بردم پیش تلگیر استخون مرغ از گلوش در اورد یادمه چند وقت قبلش رفته بودیم پیک نیک و من کتف و بال دادم دستش که خووش بخوره بعد اون مریض شده بود وقتی استخون از گلوش در اورد دهن دخترم خیلی بود میداد که گفت جای استخون عفونت کرده بهش چرک خشک کن گفت بده و من یادم نیس چند روز دادم و دخترم کامل خوب شد