2777
2789
عنوان

خانمهای چهل و پنج تا پنجاه سال

176 بازدید | 9 پست

من توی کار بیمه تامین اجتماعی هستم، چند نفر خانم پنجاه و پنجاه و یک دوساله امروز به تورم خوردن که اصرار داشتن بیمه بشن اما متأسفانه پنجاه به بالا نمیشه مگر اینکه به اندازه سالهای که از پنجاه میگذره قبلا سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید، مثلا ۵۲ساله باید دو سال سابقه قبل از ۵۰سالکی داشته باشه، اومدم بگم تا دیر نشده خودتون رو بیمه کنید 

قرارداد رایگان بصورت حضوری و غیرحضوری به انتخاب شما با من (مشهد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا بیمه تامین اجتماعی خیلی خوب بود الان هم سن بازنشستگی بالاست هم پولی که به بازنشسته میدن نسبت به سابقه ای که واریز کرد کمه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

مگه میشه چرا خواهرم رفته بود تامین اجتماعی گفته بود فقط همین جا باید بیاین

این طرح رو تازه راه انداختن، عکس از پشت و روی کارت ملی میدین من با تلفن شما می‌فرستم شعبه، کاراشو انجام میدم کد میاد به گوشیتون ، تماس میگیرن اون کد رو‌ میخونید، پیامک میاد که قرارداد بیمه شما بسته شد، برای اولین پرداخت یکماه و برای پرداخت های بعدی سه ماه فرصت دارید 

مگه میشه چرا خواهرم رفته بود تامین اجتماعی گفته بود فقط همین جا باید بیاین

بعد هم شعبه‌ما این طرح رایگان رو داره برای اینکه آمار بره بالا به نفع شعبه هم هست در نتیجه از پول قراداد بستن چشم پوشی کردن