2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که مجبوریم چاره ایی ندارم ، همسایتون مشکلش چیه؟

تاپیک قبلی نوشتم.اهنگ میذاره.تذکر خیلی دادیم ب صاحبخونه همه گفتیم.الان دو روزه آرومه میترسم باز شروع کنه شبا هم میذاره

تاپیک قبلی نوشتم.اهنگ میذاره.تذکر خیلی دادیم ب صاحبخونه همه گفتیم.الان دو روزه آرومه میترسم باز شروع ...

انشالله که دیگه رعایت میکنه من اگه بودم سعی میکردم اول از راه دوستی شروع کنم اگه دیدم نه آدم  نیستن دقیقا زمانیکه دارن استراحت میکنن همونجوری که سروصدا میکنن منم اذیتشون میکردم گرچه از این کارا متنفرم اهل این رفتارا نیستم

انشالله که دیگه رعایت میکنه من اگه بودم سعی میکردم اول از راه دوستی شروع کنم اگه دیدم نه آدم نیستن ...

یک ساله گفتیم محترمانه خودشم.تازه زنگ زدم صاحبخونه.حتی مدیرساختمون گفت.گفت ب من چ ملت استراحت میکنن.منم اهلش نیستم و اصلا بلد هم نیستم:(

یک ساله گفتیم محترمانه خودشم.تازه زنگ زدم صاحبخونه.حتی مدیرساختمون گفت.گفت ب من چ ملت استراحت میکنن. ...

تنها راه همینه موقع استراحتشون مثل خودشون رفتار کنی همسایه بد خیلی بده ما خودمون در حال خونه سازی هستیم همسایمون مواد فروشه غصم کرده چطوری اونجا زندگی کنم 

تنها راه همینه موقع استراحتشون مثل خودشون رفتار کنی همسایه بد خیلی بده ما خودمون در حال خونه سازی هس ...

واقعا همسایه بد خیلی بده.اینا اصلا معلوم نیست درن چیکار میکنن.رد دادن.غصت نباشه عزیزم خدا بزرگه