2777
2789

واقعا واضح و آشکارا عاشق مزخرف ترین بچشونن 

ماهای بی آزار و بی دردسر هیچ طرفداری نداریم، اون یکی که زجرکششون کرد شده تمااام فکر و ذکرشون

دیگه دارم نمیتونم

بنظرتون چیکار کنم؟ هرچی سعی می‌کنم نادیده بگیرم نمیشه

دائم راجب اون حرف میزنن، غصه اشو میخورن زندگیو به کام بقیه زهر کردن از بس همش از اون میگن

چشمات ارتش هیتلر بود و من، لهستانِ بی دفاع.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مجردم پدر و مادر بدی نیستن اما این تفاوت رو با پوست و استخوان حس کردم نمیشه بی تفاوت شد من در حد مرگ فقط تلاش میکنم شده ی واحد ۳۰ متری بگیرم کار و تفریح و زندگی خودمو فقط جدا کنم چون الان تو فشار روانی سنگینیم تهش شبا برای خواب بیام خونه خودمون

از میدان جنگی که مال تو نیست خارج شو باور کن رها میشی اینجوری چون طبق تجربه خودم اگه خودتمم پااااره ...

چرا واقعا بعضی بچه ها هرکاری بکنن باز سوگولی پدر و مادرن 

منم مجردم پدر و مادر بدی نیستن اما این تفاوت رو با پوست و استخوان حس کردم نمیشه بی تفاوت شد من در حد ...

واقعا ریشه این تفاوت چیه...

واقعا ریشه این تفاوت چیه...

یکبار گفتم من هی بهونه اوم کوچیکتر تو بزرگتری و دلیل های مزخرف گفتم یعنی من بزرگتر محبت حمایت نمیخوام اصلا چندبار دعوا کردم دیدم تازه بهشون برمیخوره دیگه رها کردم