2777
2789
عنوان

مامانایی ک طبیعی زایمان کردین ی لحضه بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 40 پست
هر وقت امکانش براتون بود، بخوابین، روی بخیه رو باز بذارین و پاهاتونو از زانو خم کنید و یه ملافه بندا ...

از تاپیک سوره جون کپی کردم،امیدوارم زود خوب بشی

سعی کن روی بخیه هات نشینی،بیشتر لم بده یا ب پهلو باش

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...

وای عزیزم دقیقا مثل من شدی دکترم گفت یک ربع توی آب و بتادین خیلی رقیق بشینم بعدش خودمو با سشوار خوب خشک کنم بعد سه تا پماد بهم داده بود قاطی کنم بزنم رو بخیه هام سفکسیم ۴۰۰ هم میخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیز شما داروهاتو یا نخوردی یا به موقع نمیخوری احتمالا عفونت داری .داروهاتو حتما به موقع بخور تا خوب شی منم بیتوجهی کردم نخوردم دیدم دارم اذیت میشم سریع داروهامو گرفتم خور م خوب شدم

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

عزیزم منم سر دوتا زایمانم با بخیه هام مشکل اساسی داشتم تا دوماه نتونستم بشیم 

زایمان دوم بعد یه ماه هنوز یکی از بخیه هام کامل باز بود هرچی باشامپو بچه و صابون شستم قرص حوشان دکتر داد با باد گرم سشوار خشک کردم هیچ فایده ای نداشت 

تا اینکه عسل مرغوبی خریدم زدم به زخمم دو روزه بخیه م بسته شد 

اگه عسل گیرت میاد عسل بزن به بخیه هات یه گاز استریل هم بزار روش مثل معجزه میمونه بخیه هات زود جوش میخوره 

ممنوووووووون

خوندی چی گفتم پیام قبلیمو؟به قول دوستان عنبرنسا هم دود کن.بع حموم سشوار بکش حتما خوب میشی.چرابه خودت رسیدگی نمیکنی عزیزم.ناراحتت شدم.الان مامان یه نینی مراقب خودت و کوچولو جوونت باش

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
از تاپیک سوره جون کپی کردم،امیدوارم زود خوب بشی سعی کن روی بخیه هات نشینی،بیشتر لم بده یا ب پهلو با ...

ممنووون عزیزم...لطف کردی

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
خوندی چی گفتم پیام قبلیمو؟به قول دوستان عنبرنسا هم دود کن.بع حموم سشوار بکش حتما خوب میشی.چرابه خودت ...

حتما ممنون ازلطفتت...خیلی مهربونی...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘