2777
2789
عنوان

از یکی خوشم میاد چی بگم

249 بازدید | 30 پست

ذهنمو گرفته هی می گم بزار دوسال دیگه برم بش بگم دوستت دارم ولی نمی شه هی یادم میاد.خانوادش سخت گیرن خیلی ولی من دوست دارم هر جور شده بش بگم یه نه یا اره بگه تموم برم تا دوسال دیگه ولی می ترسم ابروی خانواده اون و من اینا بره یه وقت به خاطر سنم برداشت بد کنن چون الان ۱۸ سالم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه توی خانوادتون رسم هست که زود ازدواج کنین و شما هم واقعا واقعا عاشقشی با خانوادش این قضیه رو در م ...

خانواده هر دومون بسیار سخت گیر هستن ولی با این تفاوت که خانواده من مذهبی هستن اونا نیستن ولی سخت گیر تر منن 

ولی خودمون دوتا میانه هستیم 

🥲چی گفتی که چجوری

پیامش دادم حال احوالشو پرسیدم(پارسال رفیق معمولی بودیم)

بعد امروز صبح ساعت۶:۳۰قرار داشتیم نیومد منم پیامش دادم کلی فحشو اینا بش دادم ک اره دورم زدی

گف بیا ببینمت بی ادبم نشو

رفتم گف ب جان مادرم خواب بودم و این حرفا

معذرت خواهی کردم بعد گفدم ازت خشم میاد دوست دارم

اونم گف منم خشم میاد ازت دوست دارم ولی شرایط کاریم جوریه ک نمیتونم وقت زیاد برات بزارم نمیتونم ببرمت بیرون محبت کنم و... گفدم مشکلی نی میسازیمش اونم اوکی داد

ولی خشکه حالیش نی چی بگه بم برمیخوره

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

به نظرم برو به خود دختره بگو ببین نظرش چیه اگه مثبت بود بعد خونواده هاتونو در جریان بزارین و موافق بودن اگه تو خونواده تون زود ازدواج کردن رسمه برین خواستگاری و یه نشون بشه تا دو سال دیگه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

اگه توی خانوادتون رسم هست که زود ازدواج کنین و شما هم واقعا واقعا عاشقشی با خانوادش این قضیه رو در م ...

اکثرا 20ازدواجه برای با عرضه های فامیلامون ولی نسل جدید ۲۷🙂😂😂😂

خانواده هر دومون بسیار سخت گیر هستن ولی با این تفاوت که خانواده من مذهبی هستن اونا نیستن ولی سخت گیر ...

خب دیگه چون سختگیرن گفتم بحث ازدواج رو پیش بکشی خلاف که قرار نیست کنین می‌خواین به هم برسین