2777
2789
عنوان

افتاب مهتاب ندیده تر از من کسی نیست😫😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 30 پست
حالا بدتر از همه اینایی که گفتی اینه که من با وجودی اینکه داشنگاه مختلطه ولی تا حالا نه پیشنهاد دوست ...

وای این خیلی حس بدی داره

من همش حس میکنم خیلی زشتم یا ی جوریم🤦‍♀️

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بدتر از همه اینایی که گفتی اینه که من با وجودی اینکه داشنگاه مختلطه ولی تا حالا نه پیشنهاد دوست ...

حداقل امیدی هست که کسی پیشنهاد بده

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

شاید منو بشه نقطه مقابل تو گرفت

از سال هفتم مدرسمون یه مجموعه مدرسه بود که دخترونه پسرونه دیوار به دیوار بود باهم تعامل داشتن 

بعدم که دانشگاه رشتم مهندسیه همه از دم پسرن

محیط کارمم کامل آقا هستن غیر منو دو نفر

و منم گاهی اذیت میشم

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

من چی بگم بدتر از توام که تو حداقل خانوادت گذاشتن کار کنی خداتو شکر کن

برای تو نمیزارن؟

تو خانواده ما زن مجبوره شاغل باشه زوره اصلا

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
حالا چطورم؟ واقعا شر و شیطونمنه متاسفانه نمیشه

با این توصیفاتی که از خودتون داشتید دیدگاهم تغییر کرد 

انشالله که خانم به این متین و با وقاری یک همراه و همدم بی نظیر  در قالب همسر در مسیر زندگیتون قرار بگیرند و شما را خوشبخت کنند عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شاید منو بشه نقطه مقابل تو گرفتاز سال هفتم مدرسمون یه مجموعه مدرسه بود که دخترونه پسرونه دیوار به دی ...

تو از اونور افتادی 

حالا خواستگارات زیادان؟

تو از اونور افتادی حالا خواستگارات زیادان؟

ن بابا 

البته سنم زیاد نیست ۱۸

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

وای این خیلی حس بدی دارهمن همش حس میکنم خیلی زشتم یا ی جوریم🤦‍♀️

نه اینطوری فکر نکن 

من خیلیا تو دیدار اول بهم میگن بهت میخوره از این دخترایی باشی که اهل هیچی نیستی و سرت تو درسه و ... این حرفا 

از چهره واقعا مشخص میشه

😂 برو بیروننن

جلوی کوچه بمونم به پسرا شماره بندازم؟🤣🤣😅😅بگم دوماد ننم میشی؟

با این توصیفاتی که از خودتون داشتید دیدگاهم تغییر کرد انشالله که خانم به این متین و با وقاری یک همرا ...

مرسی گلم 🤩🤩😍همچنین بهترین ها برات پیش بیاد

مرسی گلم 🤩🤩😍همچنین بهترین ها برات پیش بیاد

متشکرم جانم حال دلتون خوب وجودتون سلامت ❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا دانشگاه دخترونه رفتی اخههمون جا اولین اشتباه زندگی تو کردی🤣🤣🤣میگما کنکور ارشد بده یا ی دور دی ...

دیگه پیش اومد نمیتونم برای انصرافم باید جریمه بدم

جلوی کوچه بمونم به پسرا شماره بندازم؟🤣🤣😅😅بگم دوماد ننم میشی؟

😂😂اره همینکارو کننن 

نه عامو سینما برو برو مکان های عمومی دیدشون بزن 😂

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱