2777
2789

۱۲ سال دوران تحصیلم که مدرسه دخترونه بودم 

دانشگاهمم دخترونست😭😭 

بعد ها محل کارمم هم محیط زنونه اس 

خانواده منزوی دارم با هیچ کس رفت و آمدم نداریم اگه جایی هم بریم زنونه مردونه جداست

اینطوری پیش بره آخر فکر کنم قبرستونم هم زنونه بشه😭

تنها مردایی که دورم ان برادر و بابامه

با این وضع فکر نکنم بتونم ازدواجم بکنم🤧🤧

این چه وضعشه آخرین بار که پسر جوون دیدم یادم نیست کراشام فقط بازیگراست تو واقعیت اصلا کسی رو ندیدم که حالا خوشم بیاد یا نه🥲

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی حوری نوشتی ۱۲ سال دوره تحصیلم مدرسه دخترونه بودم انگار برا ما مختلط بود

😅🤣

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

نمیدونم چرا احساس میکنم پسرای مجازی هول ان

😅🤣

چرا دانشگاه دخترونه رفتی اخه

همون جا اولین اشتباه زندگی تو کردی🤣🤣🤣

میگما کنکور ارشد بده یا ی دور دیگه کنکور بده بعد برو تو کارش🤣🤣

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

من همیشه فکر میکردم پشت این کاربری یک خانم شر و شور 

و پر هیجان باشه که همه را دست میندازه 

محل کارتون را نمیشه تغییر داد ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
لنتی چقد منی 😂 حالا من محل کارم مرد پیدا میشه ولی به درد نمیخورن

حالا خوبه هست من هر جا نگاه میکنم زن زن زن 😁

من همیشه فکر میکردم پشت این کاربری یک خانم شر و شور و پر هیجان باشه که همه را دست میندازه محل کارتون ...

حالا چطورم؟ واقعا شر و شیطونم

نه متاسفانه نمیشه